SREĆNA JE

Sinove još nije upoznala sa NOVIM DEČKOM: Dragana Katić otkriva čime je privukao 10 godina MLAĐI IZABRANIK!

0

Voditeljka emisije "Nikad nije kasno", nije uspela da sakrije od javnosti emotivnu vezu sa deset godina mlađim biznismenom, a u poslednjem intervjuu je otkrila zbog čega joj se prvi put u životu dopao mlađi muškarac.

Dragana Katić
Dragana Katićfoto: Dragan Kadić

Poznata voditeljka je otkrila detalje nove ljubavne veze..

Moj izbor su uvek bili stariji muškarci, ali sada kada sam došla u neke godine, ti stariji su mi prestari. Šalu na stranu, kad sretnem svoje školske drugove, na neke sam baš ponosna, a za neke se začudim kad pomislim da smo ista generacija - priznala je 52-godišnja voditeljka za "Stori", a otkrila zbog čega još uvek sinove Bobana i Bojana nije upoznala sa svojim izabranikom.

 

A post shared by Dragana Katić (@dragana_katic) on

Oni su upoznali samo jednog jedinog muškarca, a to je onaj sa kojim sam bila u vezi deset godina. Tada sam donekle bila sigurna da će to biti ozbiljna priča, pa su i moja deca ušla u nju. Nezamislivo mi je da ih upoznajem sa potencijalnim partnerima, udvaračima, simpatijama... Ne govorim to što sam neki moralista ili zbog toga što bi to njima smetalo, već jednostavno nema potrebe - istakla je Dragana Katić.

 

makonda-tracker