TRUDNIČKO BOLOVANJE TEK U SEPTEMBRU

Neće još da prestane da RADI: Jelisaveta Orašanin želi da bude AKTIVNA TRUDNICA!

0

Jelisaveta Orašanin, koja je nedavno saznala da je u drugom stanju, igra jednu od glavnih uloga u seriji "Žigosani u reketu", koja je pod producentskom palicom Dragana Bjelogrlića.

Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosić
Jelisaveta Orašanin i Miloš Teodosićfoto: Zorana Jevtić

 

Supruga Miloša Teodosića u ovom ostvarenju, slučajno ili namerno, biće ni manje ni više nego, prema našim saznanjima, ljubavnica košarkaša! Sredinom jula pašće i prva klapa, a dosad je poznato da su uloge u ovoj roli dobili i Vesna Trivalić i Slobodan Boda Ninković.

 

- Iako je saznala da je u blagoslovenom stanju, Jelisaveta želi da bude aktivna i u trudnoći. Njoj je Bjela pre nekoliko meseci ponudio jednu od važnijih uloga i ona je to sa zadovoljstvom prihvatila. Pripreme za ovu visokobudžetnu seriju su već počele, a budući da se Teodosićeva supruga odlično oseća, neće joj biti problem da snimi sve neophodne scene. Ona se raduje snimanju i nije tražila posebne uslove, iako se to očekuje od žene u drugom stanju - priča naš izvor.

 

On kaže da će gospođa Teodosić otvoriti trudničko bolovanje u septembru.

 

- Jelisaveta će celo leto biti angažovana, a onda u septembru zvanično otvara trudničko bolovanje i odlazi kod supruga u Ameriku. Njoj će ova uloga biti veoma laka budući da je završila sportsku gimnaziju, a aktivno je trenirala veslanje i upoznata je sa životom sportista, čime se nova serija i bavi.

Suprug Miloš je podržava u svemu i jedva čeka da vidi kako će da zablista kao trudnica u epizodama koje će se emitovati ove jeseni na Top kanalu. Još nije poznato da li će se u seriji naglasiti da je ona trudna - završava naš izvor.

 

Inače, u Bjelinom novom projektu glavnu mušku ulogu igra Aleksandar Radojičić, poznat i po nadimku Balerina. Njemu je pripalo da odglumi košarkaša Marka. Međutim, Jelisaveta neće biti njegova ljubavnica, već njegovog kolege. Detalji scenarija se dalje drže u strogoj tajnosti, ali jasno je da će radnja biti i te kako zamršena, naročito kada su ljubavne scene u pitanju. Balerina je već igrao košarkaša Boru Stankovića u filmu "Bićemo prvaci sveta" i ovo će mu verovatno biti lak zadatak.

 

 

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Jelisavetom, ali ona nije odgovarala na naše pozive.

 

 

 

 

 

makonda-tracker