FANOVI ODUŠEVLJENI

Najlepši PAR Holivuda dao ljubavi još jednu šansu: Lepa manekenka potvrdila srećne vesti na Instagramu (FOTO)

0

Manekenka  i pevač prekinuli su u martu ove godine nakon dve godine veze.

foto: Instagram/printscreen
foto: Instagram/printscreen

Ipak, sve izgleda da su nakon tri meseca shvatili da ipak ne mogu jedno bez drugog. 23-godišnja Điđi Hadid i 25-godišnji Zejn Malik raskid su potvrdili emotivnim statusima jedno o drugom na društvenim mrežama, gdje su napisali i da će ostati u prijatelji, no prijateljstvo se ponovno pretvorilo u ljubav.

 

 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

 

Điđi je sinoć bila na premijeri filma u Njujorku, gde je stigla u prekrasnoj i neobičnoj crnoj haljini asimetričnog kroja s jednim otkrivenim ramenom i jako dugačkim rukavima i dubokim izrezom na donjem delu.

 

foto: Profimedia

A nakon premijere filma, manekenka je premijerno i na svojem Instagramu potvrdila da su ona i Zejn ponovno u vezi i to preslatkom zajedničkom fotografijom koju je objavila na Instagramu.

 

foto: Instagram/printscreen

Điđi na fotki još uvek nosi istu crnu haljinu kao na svečanom eventu, a iako se Zejnu ne vidi lice, platinasto plava kosa i prepoznatljive tetovaže odaju da se radi o njemu.

 

 

A post shared by Zayn Malik (@zayn) on

O njihovom pomirenju šuškalo se već neko vreme jer su manekenka i pevač pre otprilike mesec dana viđeni kako se ljube nasred ulice, no ovo je i službena potvrda da su svojoj propaloj vezi odlučili pružiti još jednu šansu.

 

 

 

 

 

makonda-tracker