DELE ISTA INTERESOVANJA

Princeza krenula stopama bake Dajane: Malenu Šarlot svet još više OBOŽAVA (FOTO)

1

Mladi naslednici britanske krune od ranog detinjstva zaokupljeni su raznim hobijima koji se smatraju primerenim njihovom statusu i klasi

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Drugo dete i jedina ćerka princa Vilijama i vojvotkinje Kejt Midlton, princeza Šarlot, već je prava miljenica javnosti. Svakim svojim pojavljivanjem naprosto oduševi, a verujemo kako će je svi zavoleti još više kada saznaju zašto je krenula stopama svoje pokojne bake, omiljene princeze Dajane.

 

Mladi naslednici britanske krune od ranog detinjstva zaokupljeni su raznim hobijima koji se smatraju primerenim njihovom statusu i klasi. Upravo zbog toga sva kraljevska deca kada krenu u vrtić upisuju i dodatnu aktivnost kako bi razvijali svoju kreativnost, ali i sportsku stranu.

 

Princeza Šarlot, srednje dete vojvode i vojvotkinje od Kembridža, u januaru ove godine krenula je u ekskluzivni vrtić Vilkoks, smešten blizu Rojal Albert Hola. Vrtić se godišnje plaća više od 10 hiljada evra za jutarnje, a nešto više od 6 hiljada evra za popodnevne smene. Neke od dodatnih aktivnosti za trogodišnju princezu od tada su, osim igre i grnčarije, poezija i ples.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker