u ilegali

Pobegli sa Instagrama: Miloš Ivanović i njegova nova devojka Dragana Džajić zbog LJUBAVI ugasili profile (FOTO)

0

U želji da sačuvaju svoju privatnost, Dragana Džajić i Miloš Ivanović ugasili su svoje profile na društvenim mrežama, na kojima su do pre samo nekoliko dana bili veoma aktivni.

foto: Kurir
foto: Kurir

 

Ćerka legendarnog fudbalera Dragana Džajića Džaje i brat nekada najbolje teniserke na svetu Ane Ivanović u vezi su već nekoliko meseci, ali su to uspešno krili od očiju javnosti sve do juče, kada je Kurir to ekskluzivno obelodanio.

 

Kako smo saznali iz bliskog okruženja novopečenog para, oni po svaku cenu žele da izbegnu pisanje medija o njihovoj ljubavi jer ni jedno ni drugo nemaju motiva niti vole da se promovišu na taj način, već žele da uživaju u privatnosti, pogotovo što je njihova ljubav tek počela.

 

foto: Profimedia

Miloš i Dragana nimalo nisu oduševljeni time što je objavljeno da su u vezi. Odmah su se dogovorili da izbrišu naloge na društvenim mrežama jer su ljudi počeli masovno da im šalju zahteve za praćenja, a njima takav publicitet ne prija - kaže naš sagovornik, koja nam je ispričao i kako su se upoznali Dragana i Miloš.

 

 

 

 

makonda-tracker