teško joj je bilo

Želela sam da budem NEVIDLJIVA u nekim trenucima: Anastasija Ražnatović progovorila o NAJTEŽIM momentima iz života! (FOTO)

1

Onog momenta kada je ćerka najveće balkanske zvezde Anastasija Ražnatović stasala u zgodnu mladu devojku počela je da intrigira javnost.

 

foto: Dragan Kadić

Anastasija se svakako slaže sa mamom i otkrila je da prvo želi da se ostvari na profesionalnom planu, a potom da se uda.

Mama je baš protiv toga, a u stvari se šali. Rekla je da sve to radim po osećaju, kada ja mislim da je vreme za to. Takve odluke isključivo prepušta meni - iskrena je Anastasija Ražnatović.

Kada je njena porodica bila na meti osuda, Anastasiju je u dubini duše bolela svaka laž koja je izneta na račun njenih roditelja.

Bolelo me je ranije kada sam bila mlađa i kada još nisam ušla u te vode. Jako me je povređivalo i izbacivalo iz takta. Budem neraspoložena danima, ali sada je već to mnogo drugačije, nije mi bitno šta neko priča kada znam šta je istina. 

 

Uglavnom ne znaju šta pričaju i to rade u prazno. Čak se moja majka smeje na neke gluposti koje se plasiraju zbog tiraža. A kada dođe do toga, takve stvari se rešavaju na sudu, tamo gde im je mesto - rekla je za „Blic“ Anastasija.

Inače, ona je jednom prilikom izjavila i da ponekada poželi da bude nevidljiva za javnost.

Želim da budem nevidljiva u nekim momentima. Godinama sam izložena javnosti i nekad mi prosto dođe da odahnem dušom i da se opustim sa svojim društvom. Svesna sam da je to deo mog života i navikla sam se na to - rekla je u jednoj emisiji.

 

 

makonda-tracker