teško joj je bilo

Želela sam da budem NEVIDLJIVA u nekim trenucima: Anastasija Ražnatović progovorila o NAJTEŽIM momentima iz života! (FOTO)

1

Onog momenta kada je ćerka najveće balkanske zvezde Anastasija Ražnatović stasala u zgodnu mladu devojku počela je da intrigira javnost.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

 

Prvi put u životu pojavila se na sceni sa svega četiri godine na maminom koncertu i od tog momenta oči javnosti uprte su u nju.

 

Svetlana - Ceca Ražnatović svoju decu nikada nije krila od javnosti već je, u skladu sa njihovim željama, ponosno isticala njihove uspehe koji su ih pratili kroz odrastanje.

 

Anastasija je poslednjih godina počela da zajedno sa majkom posećuje javna dešavanja i prestoničke događaje, a neretko Cecu i njenu ćerku možemo videti kako dobro raspoložene pevaju u duetu na intimnim slavljima.

 

Anastasija ima želju da se baci u muzičke vode i uskoro će napraviti svoj prvi važan korak u karijeri.

 

 

Iako od mame Cece ništa ne kriju, ona je uvek upućena u njihove ljubavne izbore i podržava ih u svemu. Iako je kao mama Ceca nekoliko puta rekla da što se nje tiče nema preterano veliku želju da joj se mezimica uda mlada već da to učini onog trenutka kada smatra da je to najbolje za nju.

 

Nastavka na sledećoj strani...

makonda-tracker