NOVI SKANDAL U SLAVNOJ PORODICI

Bivši dečko izneo PRLJAVE detalje: Evo šta je sve radila Vanesa Tramp u BANDI (FOTO)

0

Volela je ulični život u to vreme. Bila je fascinirana. Bili smo deca. Volela je taj tip okoline, da bude oko članova bande i slično, ispričao je bivši dečko Vanese Tramp.

 

A post shared by Donald Trump Jr. (@donaldjtrumpjr) on

 

Kada je videla koliku sam moć dobio, postalo joj je to u redu", kaže Rivera kojeg je Vanesa redovno vozila na sastanke bande po celom Njujorku. Dodao je kako nije smela da s njim uđe unutra jer nije bila članica, ali to joj nije smetalo. Bila je fascinirana. Bili smo deca. Volela je ulični život u to vreme. Volela je taj tip okoline, da bude oko članova bande i slično", ispričao je Rivera. Često je čekao Vanesu ispred škole, a tvrdi da joj se sviđala pažnja koju je dobijla zbog veze s njim. Ističe i da je postala bezobraznija i bahatija družeći se s njim i njegovim prijateljima iz bande, pa se nekoliko puta i potukla s drugim devojkama.

Bila je jako ljubomorna i volela je da pokazuje da sam ja njen muškarac", pojasnio je Rivera koji je raskinuo petogodišnju vezu s Vanesom 1998. kada je saznao da ga vara s glumcem Leonardom Di Kaprijem (43). Prijatelji iz bande su ga zafrkavali zbog toga, a on se osećao poniženo i razmišljao je da se osveti Di Kapriju. Nedelju dana nakon raskida Riveru je uhapsio FBI jer je bio deo kriminalne organizacije, ali i zbog ubistva iz nemara jer je slučajno upucao prijatelja dok se zafrkavao s pištoljem.

Rivera je promenio svoj život 2013. kada je postao neaktivan u bandi Latin Kings i trenutno vozi starije ljude do lekara. Ističe da nije fan predsednika Trampa i da je Vanesa bila njegova prva ljubav uprkos teškom raskidu.

Srećan sam zbog nje što ima petoro lepe dece i što joj ide u životu", zaključio je Rivera. Vanesa s mužem Donaldom Mlađim od kojeg se razvodi ima sinove Donalda III (9), Tristana Majloa (6), Spensera Frederika (5) i ćerke Kai Medison (10) i Kloe Sofi(3).

makonda-tracker