NOVI SKANDAL U SLAVNOJ PORODICI

Bivši dečko izneo PRLJAVE detalje: Evo šta je sve radila Vanesa Tramp u BANDI (FOTO)

0

Volela je ulični život u to vreme. Bila je fascinirana. Bili smo deca. Volela je taj tip okoline, da bude oko članova bande i slično, ispričao je bivši dečko Vanese Tramp.

foto: AP / Diane Bondareff
foto: AP / Diane Bondareff

 

Vanesa Tramp bila je slomljena kada sam završio u zatvoru. Prvi put kada me posetila, plakala je", ispričao je Valentin Rivera (40) za američki portal Page Six. Rivera je bivši dečko Vanese (40), supruge biznismena Donalda Trampa Mlađeg (40) koji je sin američkog predsednika Donalda Trampa (71). Vanesa, koja se razvodi od Trampa Mlađeg, u srednjoj školi je bila u vezi s članom nasilne bande Latin King kojem je pomagala u njegovim ilegalnim poslovima.

Vozila me je kako bih dostavio travu s ilegalnim oružjem skrivenim u kabrioletu i više puta je izgovorila ime svog oca advokata kako bi nas izvukla iz nevolje. Ako bi nas policija zaustavila, rekla bi ko joj je otac i pustili bi nas", rekao je Rivera koji je upoznao Vanesu kad ju je u školi pogodio vodenim balonom.

Ona ga je prijavila za neprimereno ponašanje i završio je kod direktora, a sreli su se nekoliko godina kasnije, kad se vratio kući iz maloletničkog zatvora na zabavi u njenoj kući. Vanesa je tada zamolila Riveru i njegove prijatelje da joj pomognu s nekom decom koja su, kako on kaže, uzrokovala nevolje.

Krali su stvari iz kuće i mi smo ih pretražili. Tako smo opet počeli da pričamo", ispričao je Rivera. Brzo su počeli da se zabavljaju, ali godinu dana kasnije njega su uhapsili zbog napada, pa je morao da odsluži 16 meseci zatvorske kazne. Vanesa ga je tamo nekoliko puta posetila s Riverinom majkom i prvi put je plakala, a vremenom se par navikao na njihov odnos.

Samo me je dva puta posetila jer joj je majka zabranila da to radi", rekao je Rivera. Vanesa je pisala Riveri koji je u zatvoru postao član Latin Kingsa, navodno trenutno najveće hispano bande na svetu.

Nekoliko tuča, nekoliko kasapljenja i postao sam poznat kao opasan tip", istakao je Rivera. Nakon što je izašao iz zatvora, on i Vanesa su i dalje bili jako zaljubljeni i čak su razgovarali o venčanju i deci. Rekla mu je da želi da ima petoro dece što je i ostvarila s Trampom Mlađim. Rivera ne želi da kaže šta je tačno radio u bandi, ali ističe da je "odradio stvari koje su morale da budu odrađene". Kao član Latin Kingsa je pomagao beskućnicima, a kaže da je Vanesa brinula zbog njegovih kriminalnih aktivnosti.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker