iskrena

Prva žena Donalda Trampa progovorila: Saosećam se sa Melanijom, ali sam se ja razvela čim sam saznala za aferu (FOTO)

0

Pre nego što je stigla u Hrvatsku, kao gošća izbora za "Miss Universe" Hrvatska, Ivana Tramp je dala veliki intervjuu za "Page Six" u kojem je progovorila o mnogim, do sada, nepoznatim detaljima iz svog života. Dotakla se bivšeg supruga Donalda Trampa, njegove supruge Melanije, ali i svog sina Donalda Džuniora i njegove nevere

 

foto: Profimedia

Kroz razgovor, Ivana je priznala da zna kako se njena snaha osećala, ali, kako je rekla, uverena je da je Vanesa Tramp mnogo duže bila svesna toga da joj je suprug neveran.

Mislim da je Vanesa znala i da jednostavno nije mogla da se pomiri s tim. Jednostavno nije mogla da pređe preko svega i da mu oprosti. Ali, iskreno, zaista ne znam mnogo muškaraca koji mogu zadržati svoje pantalole zakopčanima.

Osim s Vanesom, Ivana se lako poistovetila i s aktualnom suprugom američkog predsednika, Melanijom Tramp, i vanbračnom aferom DonaldaTrampa s porno glumicom Stormi Danijels.

 Saosećam se s Melanijom, jer znam kako je meni bilo i kroz što sam sve prolazila. Ja sam se od Donalda razvela istog trena kada sam saznala za aferu, jer sam sama sebi rekla da ne želim više da živim s osobom koja će mi reći da odlazi na partiju golfa, a ja ću provesti vreme pitajući se igra li on zaista golf. Imam ponos i dostojanstvo, a to nemaju baš mnoge žene širom sveta, koje nastavljaju da žive sa svojim muškarcem uprkos njihovoj neveri, ali, svako se sa problemima suočava na svoj način.

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker