iskrena

Prva žena Donalda Trampa progovorila: Saosećam se sa Melanijom, ali sam se ja razvela čim sam saznala za aferu (FOTO)

0

Pre nego što je stigla u Hrvatsku, kao gošća izbora za "Miss Universe" Hrvatska, Ivana Tramp je dala veliki intervjuu za "Page Six" u kojem je progovorila o mnogim, do sada, nepoznatim detaljima iz svog života. Dotakla se bivšeg supruga Donalda Trampa, njegove supruge Melanije, ali i svog sina Donalda Džuniora i njegove nevere

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

 Reći ću vam nešto. Mislim da zaista nema potrebe da se Donald ponovo kandiduje za predsednika na izborima 2020. godine. Dobro živi i ima sve. Na sledećim izborima imaće 73, 74 godine i mislim da mu je pametnije da igra golf i uživa u svojoj sreći - rekla je u velikom intervjuu, koji je dala za "Page Six", prva supruga američkog predsednika Donalda Trampa, Ivana Tramp, koja je proteklog vikenda boravila i u Hrvatskoj, gde je bila počasna članica žirija izbora za "Miss Universe Hrvatske".

 Osim toga, mislim da mu nedostaje slobode i vremena samo za njega, verovatno nije ni bio svestan šta ga sve čeka - otkrila je Ivana Tramp, koja se od američkog predsednika, s kojim je dobila ćerku Ivanku i sinove Donalda Džuniora i Erika, rastala još 1992. godine, nakon što ju je on prevario s Marlom Mejpls.

Ipak, uprkos svemu, bivši supružnici ostali su u jako prisnim odnosima, da Tramp i danas se redovno, na mesečnoj bazi, čuje s Ivanom Tramp, pa je čak pita i za savete. 1. maja, na međunarodni "Praznik rada", svetlo dana ugledaće njena knjiga "Raising Trump", u kojoj ćeIvana Tramp otkriti i mnoge nepoznate detalje.

 

 

 

 

Upravo je ona nazvala svog bivšeg supruga, kako bi ga pripremila na vest koja će se naći na svetskim naslovnin stranama - da se njihov najstariji sin Donald Džunior, nakon vanbračne afere, rastaje od svoje supruge Vanese, s kojom ima petoro dece. Kako je rekla, Tramp nije bio srećan zbog toga, a i ona je sama bila tužna.

 Donald Džunior je zgodan i uspešan muškarac. Pronaći novu devojku za njega neće biti nikakav problem. Ali, Vanesi neće biti toliko lako - ko će želeti vezu ili brak s razvedenom ženom koja ima petoro dece, a uz sve to je u najboljim godinama pa još uvek može imati još dece.

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker