iskrena

Prva žena Donalda Trampa progovorila: Saosećam se sa Melanijom, ali sam se ja razvela čim sam saznala za aferu (FOTO)

0

Pre nego što je stigla u Hrvatsku, kao gošća izbora za "Miss Universe" Hrvatska, Ivana Tramp je dala veliki intervjuu za "Page Six" u kojem je progovorila o mnogim, do sada, nepoznatim detaljima iz svog života. Dotakla se bivšeg supruga Donalda Trampa, njegove supruge Melanije, ali i svog sina Donalda Džuniora i njegove nevere

 

foto: Profimedia

Pričajući o svom propalom braku s Trampom, Ivana tvrdi da nikada nije posumnjala u njegovu neveru, tokom petnaestogodišnjeg braka. Kako je rekla, stalno je bio u svojoj kancelariji i žurio kući, njoj i deci, zato joj nije bilo ni na pameti da uz sve to pronalazi vreme da bude neveran. Sve je otkrila slučajno, kada joj je kolumnistkinja "Post-a", Sindi Adams rekla šta je imala.

 

Za svoju naslednicu, Ivana ima samo reči hvale, ali kaže kako je ona "kao ptica u zlatnom kavezu".

Znam da je teško za nju da se prilagodi svemu. Ne može da ode u šoping kada to poželi, u poziorište ni u restorane kada to poželi, jer uz nju uvek ide tajna služba i 15 automobila ispred i 15 iza njenog vozila, koji je čuvaju. Ipak, drago mi je da je ona u Beloj kući, a ne ja.

 

 

 

Kada je reč o njenom privatnom životu,Ivana Tramp provodi vreme putujući između Majamija, Njujorka, ali i juga Francuske, gde ima kuće. Iza sebe ima četiri propala braka, ali i dalje, nikada nije sama.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker