ovo je malo ljudi znalo

Nikad iskreniji Ognjen Amidžić: Ne mogu ni da zamislim sebe kako varam (FOTO)

0

Iako mu prijatelji iz godine u godinu poturaju drvena jaja za Vaskrs ne bi li odneo pobedu, voditelj Ognjen Amidžić insistira na poštenju.

foto: Vladimir Šporčić
foto: Vladimir Šporčić

Moram priznati da sam iz godine u godinu nailazio da mi saradnici i prijatelji poturaju drvena jaja. Kada sve saberem i oduzmem, mogu reći da imam polovičan uspeh kada je o tucanju jajima reč. Ipak, meni je savest mirna jer sam pošten, a oni koji mi podvaljuju lažna jaja neka se zapitaju! Ne mogu da zamislim sebe kako varam, a i nezamislivo mi je da muljam za praznike", rekao je Ognjen kroz osmeh.

Za vreme praznika, Ognjen uživa u porodičnom okruženju, ali i bogatoj trpezi koju priprema isključivo njegova supruga, Danijela Dimitrovska.

Nikada ne varam kada biram uskršnje jaje, uzmem ono koje prvo dodirnem. Sina Matiju uvek moram da pustim da pobedi, tako da po pravilu sigurno gubim", iskren je on.

foto: Dragana Udovičić

Moram da budem zdrav zbog sina: Ognjen Amidžić promenio životne navike zbog bolesti (FOTO)

 

On i sin Matija uvek se raduju najvećem hrišćanskom prazniku.

Za mene je Uskrs jedan od najlepših praznika, koji predstavlja vreme kada se porodica okuplja i uživa u veseloj atmosferi. Budući da je za ovaj praznik uvek lepo vreme, to mu daje posebnu draž. Danijela svake godine spremi bogatu trpezu, pa se Matija i ja posebno radujemo Uskrsu", izjavio je Ognjen.

 

 

 

 

makonda-tracker