TUGA JOJ SE VIDI NA LICU

Lažnim osmehom sakrila je prave emocije: Melanija Tramp prvi put u javnosti nakon šokantne ispovesti Donaldove ljubavnice (FOTO)

0

Na Međunarodnoj dodeli nagrada za žene odlikovane za hrabrost Melanija Tramp je još jednom morala da prikrije svoje emocije, nakon što se u javnosti odvija skandal zbog optužbi da ju je predsednik Donald Tramp tokom trudnoće varao s dve žene, ali uprkos nameštenom osmehu, prva dama se može pohvaliti besprekornim stajlingom.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Tokom uručenja međunarodnih nagrada za hrabrost koje su dodeljene ratnim volonterkama i humanitarkama Melanija Tramp nije skidala namešteni osmeh s lica, i to samo dan nakon što se Plejbojeva zečica, Karen Mekdugal, javno izvinila Melaniji zbog toga što je spavala s njenim suprugom.

 

47-godišnja prva dama možda nije delovala srećno zbog brojnih prevara američkog predsednika u vreme kada je bila trudna sa sinom Baronom, ali jedno je sigurno, njen prolećni stajling svih je oborio s nogu. Lepa Slovenka zablistala je u nežnoružičastom odelu s potpisom modne kuće Emilio Puči, čija je cena vrtoglavih 4.220 dolara.

 

foto: Profimedia

Savršeno isfenirana i našminkana Melanija uskladila je dizajnersko odelo sa jarko žutom majicom koja je, baš kao i ružičasta, netipičan odabir za prvu damu. Izgleda da je lepa Melanija suprugove mrlje iz prošlosti odlučila da zamaskira uzornim vladanjem, osmesima i još boljim modnim kombinacijama.


Metamorfoza prve dame: Pogledajte kako je Melanija Tramp izgledala 1987.

 

Kao i obično, bivša manekenka držala se minimalizma kada su modni dodaci u pitanju, pa je i ovog puta preskočila nakit.

 

foto: Profimedia

 

Melanija je u svom obraćanju ženama izjavila da je "hrabrost ono što razlikuje heroje od ostalih ljudi", dodavši da je hrabrost kvalitet koji je svetu najpotrebniji i da se najčešće teško nalazi.

 

Lepa prva dama zatim je uručila nagrade desetini odabranih žena, a nakon ceremonije čekao ju je susret s dve sestre koje su je posetile u Beloj kući. Natali i njena mlađa sestra Silija doputovale su iz Klarksburga kako bi za prvu damu ispekle kolače.

 

Susret s devojčicama ujedno je i prvi put da se Melanija iskreno radovala pred kameramanakon što su skandali vezani za preljube Donalda Trampa izašli u javnost.

 

foto: Profimedia

 

Dan ranije, Karen Mekdugal se u televizijskom intervjuu za CNN izvinila Melaniji za 10-mesečnu aferu koju je imala s predsednikom Trampom, rekavši da sada zna da je to što je učinila pogrešno i da joj je zaista žao za sve.

 

 

A post shared by karen mcdougal (@karenmcdougal) on

 

 

 

 

 

makonda-tracker