PREBOLEO JE BEZ PROBLEMA

U društvu dve lepotice brzo ju je zaboravio: Suprug Dženifer Aniston ne krije sreću nakon razvoda (FOTO)

0

Dženifer Aniston i Džastin Teru pre tri nedelje su objavili da se razvode nakon dve i po godine braka.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Pre nešto manje od 20 dana svet je ostao u šoku objavom u kojoj su Džastin Tero i Dženifer Aniston priznali da se razvode nakon dugogodišnjeg zajedništva i dve i po godine braka.

 

Iako su oboje nakon toga pokušali da se drže podalje od medija, ponekad je to zaista nemoguće. Tako su paparaci nedavno snimili Dženifer koja jednostavno nije mogla da sakrije tugu na licu i tako dala do znanja da joj je razvod zaista teško pao.

 

Dok se Dženifer i dalje drži podalje od medija i bolan proces proživljava vrlo emotivno, njen donedavni suprug pronašao je način kako da krene dalje.

 

foto: Profimedia

Porodično gnezdo kao iz najromantičnijih bajki: Dženifer Aniston otvorila vrata svog doma i demantovala tračeve o razvodu na najlepši način (FOTO)

 

Ali izgleda da njen donedavni suprug razvod ipak proživljava mnogo lakše. Ovih dana iz Njujorka, gde živi i radi, otputovao u Pariz i tamo se pojavio na Nedelji mode.

 

foto: Profimedia

Slavni glumac doputovao je u prestonicu mode kako bi uživo pratio Luj Vitonovu reviju, na kojoj su predstavljeni modeli za narednu jesen i zimu. Tero je za tu priliku obukao crni autfit, kožnu jaknu, crne farmerke i crne gležnjače od brušene kože.

 

foto: Profimedia

Preko kožne jakne još je nabacio dugački kaput, a celi stajling je delovao pomalo gotik. Dolaskom pred dvoranu u kojoj se održavala poslednja revija pariske Nedelje mode, Džastin je izazvao pravu histeriju među okupljenim obožavateljima, a onda se smestio u prvi red i to pored dve kolegice.

 

Društvo su mu pravile Ema Stoun i Mišel Vilijams.

 

foto: Profimedia

Ugodno društvo i moda za tamnoputog glumca, čini se, pravi su recept za sreću jer nije skidao osmeh s lica.

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker