srećni

Navodna afera je mogla da okonča njihovu ljubav ali oni su bili jači: Jugoslav Karić proslavlja 13 godina braka sa Elenom (FOTO)

0

Na današnji dan, pre 13 godina venčali su Elena Karić Karaman i Jugoslav Karić.

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Iako je poslednjih godina brak Elene i Jugoslava bio na staklenim nogama i pretio da se završi razvodom zbog navodne afere dizajnerke oni su zbog ljubavi sve prepreke prešli Elena i spasili svoju ljubav. 

 

Jugoslav se povodom današnje godišnjice fanovima obratio na Instagramu gde je objavio jednu fotografiju i poruku. 

 

Elena Karić podržava naslednika u svemu što zamisli: Prvo je ispisala sina iz škole pa donela neverovatnu odluku

 

 

A post shared by Jugoslav Karic (@jugoslavkaric) on

Sedam milijardi ljudi je na ovom svetu i svaka osoba ponaosob ima posebne trenutke u svom životu. Zamislite, to su milijarde trenutaka. Dozovlite da vam kažem nešto više o jednom veoma specijalnom momentu za mene. Imao sam oko 15, 16 godina i upravo počeo da shvatam ideju o "životu odraslih". BENG! Na plaži sam i vidim NJU, čak i bez gledanja je vidim. Osetim je bez dodira. Elena, moja srodna duša. Osećam saputnika, osećam kosmičku energiju, kao magnet. Gravitacija me vuče jače od svega, ali kao da je to tako poznat osećaj. Univerzum neće odustati od nas - napisao je Jugoslav Karić i između ostalog, dodao da je sam napravio fotografiju sa plaže kada je video Elenu.

Onda je dodao:

Ovo je priča koju nastavljamo da pišemo, sa tri divna dečaka, životom koji je prepun prelepih trenutaka, nekada i uvrnutih, ali to su samo naši trenuci. Danas sam veoma zahvalan tu gde jesam i presrećan što ovaj trenutak mogu da podelim sa svima vama. Srećna 13. godišnjica ljubavi - napisao je Jugoslav.

 

 

 

makonda-tracker