nije želela da bude nemi posmatrač

Malim i bezimenim činovima ljubavi pravi velike promene: Zbog ovog gesta ceo Beograd aplaudira Eleni Karić(FOTO)

0
Popularna dizajnerka nameštaja inicirala je okupljanje sa plemenitim ciljem i izazvala veliku reakciju u javnosti
foto: Promo
foto: Promo

Upravo sa idejom očuvanja planete Zemlje, na Svetski dan planete Zemlje održano je donatorsko veče za sve „zaštitnike Zemlje“. Povod okupljanja je prikupljanje sredstava za čišćenje zapuštenih beogradskih parkova.

 

Inicijator ove akcije, osnivač udruženja „Drvo Života“ je Elena Karaman Karić ističe važnost osvešćivanja i podsticanja javnosti da se pokrene i zajednički pomogne stvaranje lepše i zdravije okoline za življenje.

 

Veliko slavlje u porodici Karić: Ponosna Dana danas ima razloga za osmeh! (FOTO)

foto: Promo

„Naše udruženje Drvo Života je osnovano pre pet godina sa ciljem da podigne svest javnosti o važnosti očuvanja životne sredine, zdrave ishrane, organske agrikulture i to ne samo zarad benefita čoveka, već i celokupnog eko sistema. Podsticanjem duhovnosti i holističkog principa života, kao i našim receptima zdravih obroka promenili smo i upotpunili živote mnogih. Značajno mesto u našoj misiji zauzima borba protiv genetski modifikovanih organizama i sprečavanje promene zakona koji je nepovoljan po iste u Srbiji. Malim gotovo bezimenim činovima ljubavi i dobrote pravimo velike kolektivne promene. Danas sa ponosom možemo reći da smo našu misiju osnivanja ispunili pokrenuvši talase promena i nastavićemo u tom duhu“, istakla je

Elena.

 

Porodica Karić bogatija za još jednog člana: BAKA podelila najradosniju vest! (FOTO)

foto: Promo

Njena oaza mira i porodične sreće: Elena Karić otkrila kako izgleda pogled iz njene luksuzne vile (VIDEO)

 

Svetski dan planete Zemlje ustanovljen je davne 1970. godine, a zvanično se od 1992. godine obeležava širom sveta, kada je na Konferenciji Ujedinjenih nacija o životnoj sredini u Rio de Žaneiru ustanovljen dugoročni Program za promociju održivog razvoja.

makonda-tracker