porodica na okupu

Nije kao druga deca: Sin Elene i Jugoslava Karića proslavio je rođendan na jedan veoma nebobičan način

0

Elena i Jugoslav Karić proslavili su rođendan sina Simona na Kosmaju, ali zabava za mališana nije izgledala uobučajeno za njegove vršnjake. 

foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Elena već neko vreme živi na Kosmaju i u potpunosti se povukla iz javnog života, naročito nakon spekulacija u javnosti da je bila u ljubavnoj vezi sa Marijom Šerifović.

 

Elena Karić pokazala lice bez trunke šminke! (FOTO)

 

Lepa ćerka Verice Rakočević već nekoliko godina pobornik je zdrave hrane, organskog porekla, te je to primenila i u svom restoranu koji je nedavno otvorila. Shodno tome kod kuće na meniju uvek ima jela organskog porekla.

 

Elena Karić: Sreća je svima na raspolaganju

 

Ideju o zdravom načinu života promenila je i na ostatak svoje porodice. Rođendansko slavlje Eleninog i Jugoslavljevog sina proteklo je uz porodičan ručak na Kosmaju. Umesto brojnih slatkiša i čokoladnih torti, kakve obično viđamo na dečijim rođendanima, Elena je pripremila vegeterianski obrok. Izgleda da se njenom nasledniku ovakva promena dopada.

Od dede i babe na poklon je dobio i staru srpsku šajkaču, s obzirom na to da je poznato koliko Karići polažu na tradicionalne vrednosti.

makonda-tracker