iznenađenje

Momčilo Otašević u zagrljaju druge: Seksi fotografije iz kreveta koje niko nije očekivao od glumca (FOTO)

0

Momčilo Otašević mnoge je iznenadio kada se pojavio sa drugom devojkom u krevetu...

foto: Promo
foto: Promo

Navikli smo već da nas Nives Celzijus uvijek iznenadi nekom senzacijom u svakom novom video spotu, no ovoga puta popularna pjevačica pokazala je u novoj pjesmi "Život pogledaj" kako više nije samo kraljica transformacija nego i kraljica emocija.

 

Ljubav, ljubomora, bijest i strast samo su neka od njezinih novih lica u ovoj modernoj baladi koju je Nives snimila na setu serije „Čista ljubav“ u kojoj i sama igra jednu od glavnih uloga. Komplikovana jubavna veze likova Snježane i Ranka u novom je spotu takođe istaknuta ljubavnim scenama Nives i glumačkog joj partnera Momčila Otaševića.

 

No, daleko od toga da se Nives prepustila emocijama i odrekla seksipila kao svog zaštitnog znaka. Za njene najvatrenije obožavatelje koji Nives već godinama, zasluženo, smatraju jednim od najvećih sex simbola hrvatske estrade, biće itekako atraktivnih kadrova u kojima popularna pjevačica ne beži od svojih raskošnih atributa.

 

foto: Promo

 

Pesmu su napravili moji prijatelji Dušan Bačić i Bojan Dragojević. Sarađujemo  već godinama i jako se dobro razumemo tako da uopšte nisam sumnjala kad su mi ponudili ovu sjajnu ljubavnu baladu. Puno radimo zajedno i uskoro ćemo objaviti nekoliko bržih i veselijih pesama. Izlazi uskoro i moj novi album tako da već sada planiramo kako ćemo imati vruće i uzbudljivo leto s puno zabave, kazala je seksipilna pevačica promovišući svoj novi hit.

 

makonda-tracker