SKRHANA JE

Melanija ne krije bes i ljutnju: Ne može više da trpi njegove ljubavne afere (FOTO)

0

Javnu sramotu, koju je doživela poslednjih dana, ali i poglede pune sažaljenja zbog nove vanbračne avanture svog supruga, Melanija Tramp više ne namerava da trpi.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Prva dama Amerike više se ni ne trudi da sakrije koliko je besna na Trampa, što je pokazala i na poslednjem, zvaničnom putovanju na Floridu.

 

Uz još uvek aktualnu aferu američkog predsednika Donalda Trampa sa porno glumicom Stormi Danijels, javnost je saznala za još jednu vanbračnu aferu, ovoga puta sa Plaejbojevom zečicom, Keren Mekdugal. Obe dame su bile u vezi sa Trampom 2006. godine, nedugo nakon što je Melanija Tramp rodila sina Barona.

 

foto: Profimedia

Prva dama ne krije koliko je povređena, posebno što je javno osramoćena, a svoj bes više ni ne trudi da sakrije. Već dobro poznata "fora" kojom izbegava da je suprug u javnosti uhvati za ruku, ponovila se i na aerodromu na Floridi, gde je Tramp sa Melanijom došao kako bi se susreo sa žrtvama masakra na Floridi, kada je bivši učenik ubio 17 ljudi.


Kad ih je prošli put nosila, nastao je haos: Melanija ponovo u cipelama koje su razbesnele Ameriku (FOTO)

 

Pre nego što su stigli na Floridu, Melanija je već prekršila standardni protokol i iz Bele kuće. Naime, tradicija je da predsednički par zajedno prošeta travnjakom Bele kuće do predsedničkog helikoptera "Marine One", koji ih potom odvede do aviona "Air Force One".

 

foto: Profimedia

Melanija je odlučila da se toga ne pridržava, zato ju je vozač odveo direktno na avionsku pistu, pa se sama popela po stepenicama u predsednički avion.

 

Njen PR, Stefani Grišam, odmah ju je opravdala rekavši da je bilo "mnogo lakše da se nađu u avionu, zbog mnogobrojnih obaveza".

 

Ali, njenom besu tu nije bio kraj. Okupljeni fotoreporteri uspeli su snime, kada je par stigao na Floridu, Trampov pokušaj da svoju suprugu pred objektivima uhvati za ruku, ali ona je i ovoga puta izmakla, a on ju je uhvatio za palac, a onda je "držao" samo vazduh.

 

 

makonda-tracker