blista

Ovaj dan ipak nije rezervisala za Donalda: Melanija Tramp provela Dan zaljubljenih u neočekivanom, ali najlepšem društvu (FOTO)

0

Prva dama Amerike nije, koliko ja javnosti poznato, provela praznik koji slavi ljubav okružena mirišljavim svećama i u društvu svog supruga - ona se opredelila za nešto još lepše.

foto: AP Photo/Pablo Martinez Monsivais
foto: AP Photo/Pablo Martinez Monsivais

Pola sveta juče je sa radošću proslavljalo Dan zaljubljenih. Ruže, parfemi i čokolade bili su u rukama svakog drugog prolaznika, ali prva dama Amerike ovaj dan je obeležila na potpuno drugačiji način, piše Stil.

 

Naime, Melanija Tramp je juče posetila neprofitnu organizaciju Children's Inn at NIH, u kojoj obolela deca i njihove porodice učestvuju u istraživanjima različitih bolesti pod nadzorom Nacionalnog zdravstvenog instituta.

 

 

Tamo je sa mališanima učestvovala u kreativnoj radionici i ručnoj izradi poklona za Dan ljubavi, a ako je sudeći po osmesima dece, i oni su beskrajno uživali u društvu šarmantne i nasmejane Slovenke.

 

1 / 15 Foto: AP Photo/Pablo Martinez Monsivais

 

Deca su joj uručila i poklon - šareno srce na kartonu uz čestitku i želju da lepo proslavi Dan zaljubljenih.

 

Melanija je izabrala ljubav i kada je reč o odevanju - obukla je predivan vatreno-crveni kaput, sa pojasom koji je istakao njen vitak struk. Uz kaput je ponela lakovane crne salonke sa visokom štiklom i potpuno diskretan nakit - samo jedan prsten.

 

***

POGLEDAJTE

Za nju ne postoji izraz modna greška: Najlepša izdanja Melanije Tramp zbog kojih je sve ostalo bilo nevažno

 

 

makonda-tracker