kopa stare rane

Kad ih je prošli put nosila, nastao je haos: Melanija ponovo u cipelama koje su razbesnele Ameriku (FOTO)

0

Prilikom nedavno posete Nacionalnom zdravstvenom institutu, prva dama Amerike ponela je cipele koje je možda trebalo da zaboravi...

foto: AP Photo/Pablo Martinez Monsivais
foto: AP Photo/Pablo Martinez Monsivais

Budući da se ova poseta odigrala na Dan zaljubljenih i da je bila upriličena radionica inspirisana ovim praznikom, supruga Donalda Trampa bila je i te kako prikladno odevena - u boji ljubavi!

 

Lepa Melanija pojavila se u crvenom kaputu koji potpisuje modna kuća Calvin Klein i sve vreme je plenila širokim osmehom i snažnom harizmom, ali modnim kritičarima jedan detalj nije promakao. Prva dama je, naime, ponovo ponela crne špicaste salonke brenda Manolo Blahnik, koje krasi štikla visoka 12 centimetara i prati loša reputacija.

 

1 / 3 Foto: Profimedia

 

Naime, u septembru prošle godine, Melanija Tramp je prilikom posete poplavljenim područjima Sjedinjenih Američkih Država nosila upravo ove skupocene cipele, a mnogi su bili besni jer u tako teškoj i dramatičnoj situaciji za građane ona bira glamurozne i skupe komade.

 

 

Legendarni Blanik, čija modna kuća stoji iza ovih cipela, nije se složio s onima koji tvrde da je ovaj potez bio neprimeren.

 

- Ne mislim da je neosetljiva. Verovatno je to imala na sebi kada je otputovala. I, da, verovatno bi bilo bolje da je nosila gumene čizme, ali sada je to gotovo - izjavio je slavni dizajner obuće.

 

 

makonda-tracker