PRESPAVAO KOD PEVAČICE

Šansa za pomirenje? Rasta se vratio kod Ane i Tare u stan (FOTO)

0

Iako su najavili razvod, Stefan je pravo s beogradskog aerodroma otišao kod još uvek zakonite supruge i njihove ćerke Tare

 

 

foto: Marina Lopičić, Zorana Jevtić

 

On kaže da Anu još nije prošao bes zbog Ljupke Stević, za koju je navodno posumnjala da je bila suviše bliska s njenim mužem. Nikolićka je zato zabranila da se u njihovoj kući pominje njeno ime.

Stefanu je jasno stavila do znanja da o koleginici neće da čuje ni reč. Rasta to poštuje i sada je mir u kući. Recimo, juče, dok je Ana u prepodnevnim časovima završavala obaveze, Đurić je čuvao njihovu naslednicu. Čim je pevačica stigla kući, reper je najpre otišao u studio, a nakon toga je obišao radove na izgradnji njihove vile u Velikom Mokrom Lugu. Kad je slobodan, Rasta sa ćerkicom često boravi kod svojih roditelja, koji se uvek oduševe kad im unuka dođe u posetu - završava naš izvor.

Treća osoba se umešala u njihov brak: Ana i Rasta se razvode zbog naše poznate pevačice (FOTO)

 

foto: Marina Lopičić

 

Redakcija Kurira je pokušala da kontaktira s pevačicom i s njenim još uvek zakonitim suprugom, ali oni nisu odgovarali na naše pozive. Pozvali smo i Aninog advokata Borivoja Borovića, koji nam je rekao da još uvek nema informacije o njihovom razvodu.

makonda-tracker