PRESPAVAO KOD PEVAČICE

Šansa za pomirenje? Rasta se vratio kod Ane i Tare u stan (FOTO)

0

Iako su najavili razvod, Stefan je pravo s beogradskog aerodroma otišao kod još uvek zakonite supruge i njihove ćerke Tare

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

 

Stefan Đurić Rasta vratio se u stan na Voždovcu kod još uvek zakonite supruge Ane Nikolić! Kako Kurir saznaje, reper je posle dvodnevne posete Švedskoj, gde je proteklog vikenda imao tezge, pravo s beogradskog aerodroma otišao kod žene i ćerke Tare.


Iako je pevačica u otvorenom pismu priznala da joj se brak raspada, nijedno od njih dvoje još zvanično nije podnelo papire za razvod.

 

 

A post shared by STEFAN (@stefanrasta) on


Stefan Đurić Rasta prvi put o intimnom životu: Ana i ja se jesmo razveli, ali imamo nešto neraskidivo (FOTO)

Tačno je da je im je brak u krizi, ali Ana i Rasta su se dogovorili da ne prave cirkus od razvoda i da na sve načine zaštite ćerku Taru. Štaviše, Rasta se vratio da spava u Aninom stanu, gde zajedno žive otkad su se venčali. Njega je vozač prošle nedelje odmah po sletanju u Srbiju iz Geteborga odvezao kod Ane, i tu je prenoćio. I pre ovog puta u inostranstvo Đurić je maltene svaki dan boravio u njihovom domu. Dešavalo se da prespava u studiju na Vračaru, ali samo kad bi do kasno u noć radio na pesmama - priča naš sagovornik.

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker