šok

Punih 30 godina Holivud je prikrivao njegove mračne tajne: Poznati reditelj optužen za zlostavljanja (FOTO)

0

Iza niza humanitarnih nagrada, Oskara i uspešnih filmova, kriju se mračne tajne slavnog reditelja.

 

foto: Profimedia

U tom periodu njegovo ponašanje je najmanje osam puta rezultiralo vansudskim poravnanjima, a među njima su mlade asistentkinje, glumice i modeli. Suočen sa negativnim pisanjem, Vajnštajn je u četvrtak uvečer izjavio:

Jasno mi je da je moje ponašanje s kolegama u prošlosti izazvalo mnogo bola i zbog toga se najiskrenije izvinjavam. Iako pokušavam da popravim svoje ponašanje, znam da je preda mnom još dug put".

Dodao je i da odlazi na terapije i da planira ode na odmor kako bi se pozabavio svojim problemima. Ipak, njegova advokatica dodala je i da Vajnštajn poriče niz optužbi na njegov račun i da su tvrdnje gospođice O'Konor često pogrešne, da su se razišli pod normalnim okolnostima i da je njegov moto, što se radnog okruženja tiče, oduvek bio da održi mir.

 

Skandalozne fotografije objavila na društvenim mrežama: Poznata lepotica optužila roditelje svog supruga za zlostavljanje! (FOTO)

 

 

Da stvar bude tragikomičnija, Vajnštajn je jedan od vodećih ljudi liberalnog Holivuda, o čemu govore i mnogi projekti za koje se izborio. U javnosti se uvek predstavljao kao vatreni liberal, zastupnik prava žena, a osim filmskih, osvajao je i niz humanitarnih nagrada.

 

Tokom 2015. godine, baš u vreme kada je O'Konor pisala svoje pismo, Vajnštajnova kompanija počela je da promoviše "The Hunting Ground", dokumentarni film o seksualnom zlostavljanju u studentskim kampusima. Kao dugogodišnji demokrata, organizirao je dobrotvorne večeri kako bi pomogao predsedničkoj kampanji Hilari Klinton, zalagao se za niz liberalnih ciljeva, a ove godine Malija, najstarija ćerka Baraka Obame, postala pripravnica u njegovoj kompaniji.

 

Ali, sve je to bila lažna fasada iza koje su se godinama odvijale drame.

 

makonda-tracker