enterijer

Ako je vašem domu potrebna promena — ovo je pravi izbor: Boja kuhinje koja će biti glavni trend 2022.

0

Odlučite li se na renoviranje kuhinje, 2022. godina nosi trend koji će se mnogima dopasti

foto: LightField Studios/Shutterstock
foto: LightField Studios/Shutterstock

Kako se bliži nova godina, mnogi planiraju velike odluke i promene kojima žele da oplemene život i životni prostor. Sa novom 2022. godinom stižu nam i novi trendovi, a neki među njima svakako se odnose i na uređenje doma!

 

 

Ako ste imali u planu da kupite novu kuhinju ili renovirate staru, možda će vam se dopasti dva nova trenda u uređenju enterijera.

 

S obzirom na to da je kuhinja mnogima omiljena prostorija u domu, zbog vremena koje u njoj provode i raznih kulinarskih čarolija koje tu nastaju, dobro je voditi računa o njenoj estetici, osim, naravno, funkcionalnosti.

 

Trend u uređenju doma koji se izdvaja jesu plava kuhinje. Tamnije nijanse plave čine da kuhinja izgleda elegantno, kraljevski, a odlična je ukoliko vam je ova prostorija nešto veće kvadrature.

 

 

 

S druge strane, još jedan trend koji se izdvaja jeste bela kuhinja s drvenim tonovima. Ovakav spoj daje vedrinu, svežinu, ali i čini da prostor izgleda veće.

Ako je plava boja ipak previše za vaš ukus, sa belom bojom i pokojim drvenim detaljem sigurno nećete pogrešiti i u slučaju da je vaša kuhinja mala:

 

 

 

makonda-tracker