magija

Neka vaša oaza mira bude i PRAZNIČNA idila: 4 najlepše uređena DOMA pred Božić i Novu godinu (FOTO)

0

Ukoliko usvojite barem jedan od saveta, vaš dom će sigurno ući u trku za praznke koji nas uskoro očekuju.

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Za desetak dana očekuje nas doček Nove godine, a bliži nam se i Božić, te je u mnoge domove širom sveta uveliko stigao praznični duh i euforija koju možemo videti putem društvenih mreža.

 

Svake godine ogranizuju se takmičenja za najlepšu prazničnu dekoraciju širom Evrope, a nakon trgova, koncertnih sala i božićnih marketa, organizuju se i konkursi najlepše uređene domove putem socijalnih platformi.

 

Ukoliko i dalje niste stigli da dekorištete svoj dom ili nemate unikatne ideje, mi vam donosimo 4 najsofisticiranija doma koji su oduševili ljubitelje uređenja enterijere.

 

1. Elegantna bela srebrno - bela dekoracija sa visokom jelkom

 

Sofisticirani ukrasi sa motivina jelena, kamina, mašnice i kugle pristajaće svakom domu koju je prostran, ima mnogo svetlosti i sivih detalja, te je ovo sjajna ideja da napravite prazničnu idilu.

 

Praznični domovi
foto: Pinterest

2. Prirodna jelka sa busenom i crveno - bela dekoracija

 

Ukoliko žvite u saloncima, imate drveni nameštaj, kamin, visoke plafone crvena dekoracija sa primesama bele boja će se savršeno uklopiti i dati pravi bajkoviti utisak. Karirani ćebići, venčići, čarapice i sijalice pravi su novogodišnji pogodak.

 

Praznični domovi
foto: Pinterest

3. Visoka jelka, roze dekoracija sa belim tonovima

 

San svake dame je da stanuje u ovako magično uređenom domu, a ukoliko imate slobodu da uređujete po svom ukusu, elegantno upakovani pokloni, bogato ukrašena jelka, plišane figurice će biti pravi izbor za ove praznike.

 

 

Praznični domovi
foto: Pinterest

4. Pastelna dekoracija sa primesama zlatne i sive boje

 

Ukoliko vaš dom odiše otmenošću i belim nameštajem ovakva dekoracija će dati dodatno na eleganciji, a ukrasi od papira i stakla će se odlično uklopiti u ambijent.

 

Praznični domovi
foto: Pinterest

Za koju biste se vi odlučili?

 

 

makonda-tracker