feng šui

FENG ŠUI STRUČNJAK SAVETUJE OVE MALE PROMENE U KUĆI: 4 proverena trika koja utiču na OSTVARENJE ŽELJA

1

Stvari u našem domu deluju kao veliki magnet, mogu privući i dobro i loše!
Feng šui majstor otkriva koje sitne promene u kući donose ostvarenje želja..

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Spavaća soba

 

Kada spavamo, jako smo osetljivi na energije oko sebe, a poslednje što vidimo pre spavanja najčešće je noćni ormarić. Zato se potrudite da ne bude pretrpan knjigama, lekovima, računima, elektronskim uređajima... Na njega radije odložite porodičnu fotografiju ili neku inspirativnu knjigu.

 

Obratite pažnju i na sliku iznad kreveta. Izbegavajte motive vode jer mogu podstaknuti previše emocionalno ili depresivno raspoloženje, birajte platna opuštajućeg i romantičnog ugođaja ili ona koja odražavaju vaše snove.

 

Dnevna soba

 

Idealno bi bilo da je stočić ispred garniture za sedenje okruglog oblika. Ako nije, ne treba kupovati novi, samo sklonite sa njega novine, hranu, daljinske upravljače i dekorišite ga mirisnom svećama (upalite je čim uđete u stan), nekim predmetom toplih i vedrih boja, npr. posudom sa pomorandžama i belim kvarcnim kristalom ili ametistom - mineralima koji uzemljuju.

 

Radna soba / kancelarija

 

Položaj radnog stola naročito je važan jer utiče na priliv novca. Ako je sto naslonjen na zid, sprečavate sami sebe u napretku. U tom ga slučaju, odmaknite od zida i neka vam vrata kancelarije, dok sedite, budu u vidokrugu jer potencijalni klijenti, kao i novac, dolaze kroz vrata. Od dekorativnih predmeta, birajte one zlatnih boja jer privlače novac (npr. uramite diplome ili logo firme u zlatni okvir).

 

 

makonda-tracker