porodična i ljubavna priča

POSVEĆENOST, LJUBAV, PODRŠKA: Snimak muža koji na najslađi način ohrabruje ženu na porođaju RASPLAKAO je svet (VIDEO)

0

Svi su oduševljeni muškarcem koji je svojoj supruzi rešio da pruži najveću podršku na svetu nakon prvog pobačaja koji je doživela.

hteo je da motiviše suprugu
hteo je da motiviše suprugufoto: Facebook Printscreen

Ranije ovog meseca Kendal Kejver je svojoj ženi odlučio da olakša porođaj motivacionim porukama o njihovoj vezi. Džasmin Kejver dva dana je ležala i čekala rođenje deteta u bolničkom krevetu kada se njen suprug Kendal pojavio s knjigom punom poruka.

 

U sada viralnom videu koji ima trenutno preko tri miliona pregleda Kendal drži nekoliko papira na kojima su ispisane poruke dok njegova supruga Džasmin gleda iz bolničkog kreveta.

 

I dok se njegova supruga priprema za porođaj, suprug prelistava priču o svom životu sa Džasmin i pruža joj reči ohrabrenja. 

 

Na svom fejsbuku ovaj muškarac je objavio video s najslađom izjavom. Napisao je: "Podsticanje moje supruge kroz dva dana rađanja :) Sinoć je moja supruga ratnica rodila prekrasnu devojčicu!"

 

 

Njegove kartice pričaju priču o paru na 10-godišnjem putovanju, koji su najbolji prijatelji koji se duboko vole i podržavaju jedan drugog kroz prethodni gubitak trudnoće.

Učinio bih to iznova da znam neopisivu sreću kakvu danas znam", napisao je na jednoj od kartica. "Ti si mi najbolji prijatelj... Srodna duša ... i za samo nekoliko trudova ... bićeš najneverovatnija majka koju bi naša ćerka ikad mogla zatražiti."

Ovaj par je već prošao kroz jedan pobačaj. Kendal je zato poručio Džasmin da bi sve uradio ponovo da oseti neizmernu sreću kao danas. Prisetio se i dana njihovog venčanja kada su dobili savet: “Bićete testirani, ali ne postoji test koji ne možete proći zajedno”.

 

Sve vreme je podsećao suprugu da ne zaboravi disati. “Diši… Kao kad smo vežbali”, napisao je. I Džasmin je rodila devojčicu Sofiju i ova lepa porodična i ljubavna priča se nastavlja.
 

 

makonda-tracker