šmekeri

Mamin i tatin osmeh na jednom licu: SINOVE BLIZANCE Nataše Ninković retko viđamo, a ne zna se koji je bolji frajer

0

Nataša svoju privatnost čuva daleko od očiju medija, pa nemamo priliku da često vidimo njene naslednike.

 

Nataša Ninković
Nataša Ninković foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Nataša Ninković je već skoro dve i po decenije u skladnom braku sa našim biznismenom Nenadom Šarencem. Nije ni čudo što ih mnogi često pitaju koja je tajna tako dugog i srećnog života u bračnoj zajednici.

 

Nataša na to pitanje ima pomalo neočekivan odgovor, iz koga se da naslutiti da kad kažete "sudbonosno da", vi u stvari tek treba da se prilagođavate životu sa vašim partnerom.

 

- Bila sam klinka i u početku brak tvrdoglavo shvatala kao ring u kojem sa mužem odmeravam snagu, dok mi u jednom trenutku Nenad nije predočio kako moramo da uskladimo korake. Danas mogu da kažem da sam sazrevala pored supruga, a i decu sam dobila u pravom trenutku - ispričala je Nataša jednom prilikom.

 

Iz njihove ljubavi su se rodili sinovi blizanci Matija i Luka, koje Nataša ljubomorno čuva od budnog oka javnosti.

 

 

Ipak, s vremena na vreme ih možemo videti na društvenim mrežama glumice, pošto Nataša ponekad objavi sliku sa njima.

 

 

- Nisam stroga, ali postavljene su neke granice. Jedan je toliko samokritičan da mu nije potreban ničiji kriticizam sa strane, naprotiv. A drugi je više relaksiran, što opet mislim da nije loše. Naći će oni meru, sigurna sam — ispričala je Ninkovićeva svojevremeno o svojim sinovima za Glossy, ali nije precizirala koji je od njih je opušteniji.

 

 

I pored svih filmova u kojima je igrala, kako je navela, to što se ostvarila kao mama smatra jednom od najlepših uloga u životu, ali priznaje da je imala i neke nedoumice.

 

Najteže je svakodnevno preispitivanje da li radimo dobro, da li ih pritiskamo, da li ih preopterećujemo ili previše štitimo. To su problemi današnjih roditelja. A najlepše je majčinstvo samo po sebi. Nema tu mnogo šta da se priča, to se oseća živim bićem — rekla Nataša.

 

 

Kako su ranije pisali domaći mediji, jedan od blizanaca, tačnije Mateja, ozbiljno se posvetio sportu. On je član "Veslačkog saveza Srbije", a iako je još veoma mlad, može da se pohvali brojnim medaljama i nagradama iz ovog sporta.

 

Nataša Ninković, Sin Nataše Ninković
foto: Instagram Nataša Ninković

 

Nataša, iako veoma retko, ipak ponekad okači po koju fotografiju sa svojim sinovima. A takva prilika je bila baš danas, kada je podelila sliku iz kafića u kome je sedela sa jednim od blizanaca. Na njenom profilu mogli su naći razni komentari fanova, među kojima je bilo dosta pripadnica lepšeg pola, koje nisu mogle a da ne primete da su joj sinovi opasni frajeri.

 

Nataša Ninković, Sin Nataše Ninković
foto: Instagram Nataša Ninković

 

A na jednoj od ranijih fotografija sa sinovima koje smo našli na Natašinom Instagramu za oko nam je zapao komentar našeg poznatog glumca Nebojše Dugalića.

 

 

- Kakvi ste! Bože... Tatin i mamin osmeh na jednom licu. Ljubi vas Dugi! - napisao je glumac i ostavio uz emotikone srca.

 

 

 

makonda-tracker