praktično i preslatko

ZAUZIMA PROSTOR, A NE ŽELITE DA JE SE ODREKNETE? Najbolji način da iskoristite staru odeću svog deteta

0

Ako nemate srca da se odvojite od starih bodića, helankica i kapica svojih mališana i date ih nekom mlađem detetu u porodici, ali nemate gde da je čuvate? Evo kako je možete iskoristiti!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Čak i one mame koje su pozajmile rođacima i prijateljima staru odeću svoje dece uvek imaju nekoliko stvarčica od kojih nisu mogle da se odvoje. Bez obzira na to je li u pitanju simpatični kompletić u kojem je beba izašla iz porodilišta i prvi put stigla kući ili ljupka haljina koju je dete nosilo prvog dana u vrtiću, većina mama ima neke odevne komade nad kojima povremeno uzdahne.

 

Ako ste i vi među njima, a kuburite s prostorom gde biste držali sve te stvari kojih ne možete da se odreknete, ova ideja će vam se dopasti. Naime, jedna mama dosetila da od stare odeće svoje dece napravi šareni i zabavni pokrivač i tako na jednom mestu sačuva uspomene!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rosie (@mipty_and_spud)

 

Najbolje od svega je to što su joj njena deca pomogla u tome, pa je šivenje pokrivača postala zabavna porodična aktivnost, zahvaljujući kojoj su se prisetili davnašnje sinovljeve opsesije Betmenom, ćerkinih cvetnih prolećnih haljinica i silno raznežili gledajući minijaturne bodije iz dana kada su bili bebe.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rosie (@mipty_and_spud)

 

 

makonda-tracker