Priča koja je rasplakala svet

Upoznajte ženu koja je BUKVALNO alergična na svog supruga: Ne sme da je zagrli i već tri godine komuniciraju putem Skajpa (FOTO)

0
Mnoge žene će u šali reći da su alergične na svog supruga, ali će, nakon što pročitaju priču o Džoani i Skotu, razmisliti dvaput pre nego što se ponovo ovako grubo našale.
foto: Facebook Printscreen, Scott Watkins
foto: Facebook Printscreen, Scott Watkins

Džoana Votkins iz Minesote je poslednju godinu provela u sobi, zaštićena od svetlosti, prašine, pa čak i svog supruga, zbog retkog imunološkog poremećaja.

 

Ni kad je rodila ćerku nije promenila izraz lica: Ona se nije nasmejala već 41 godinu - razlog je razbesneo sve žene! (FOTO)

 

Ona je do nedavno živela sasvim običnim životom. Volela je planinarenje, šetnje i plažu, uživala je u vremenu provedenom sa svojim suprugom Skotom.

 

 

Ali njen život se zauvek promenio kada joj je prošle godine dijagnostikovan redak poremećaj, zbog kojeg je alergična gotovo na sve.

 

Danas ova dvadesetdevetogodišnjakinja provodi vreme u sobu, okružena filterima za vazduh, izolovana od spoljašnjeg sveta.

 

Opasnica koja će vas nasmejati do suza: Muž zapostavio ženu zbog fudbala, ona odigrala svoju igru! (VIDEO)

 

Sunčeva svetlost ne sme da joj ulazi u sobu, a na mirise je toliko osetljiva da njen suprug mora da sprema obroke u kući komšija.

 

makonda-tracker