Bez problema

Kad je Kanje tu, modni žiri joj ne treba: Da li biste se i vi usudili da ponesete ovaj komad odeće kao Kim Kardašijan? (FOTO)

0
Iako je često nailazila na nerazumevanje javnosti i modnih stručnjaka, Kim Kardašijan svojom pojavom iznova dokazuje da se ne boji izazova!
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Svaki njen izlazak u javnost je pravi modni događaj. Za Kim Kardašijan ne postoje granice kada je u pitanju moda, te je njena nedavna fotografija izazvala pravu pometnju. 

 

6 godina je uspešno krila da pati od neizlečive bolesti: Ceo svet bruji o fotografijama koje su razotkrile Kim Kardašijan (FOTO)

 

U zelenom dugačkom kimonu, Kim je ispunila još jedan modni izazov. Uz crnu neupadljuivu kombinaciju i u društvu svog supruga, Kim je hrabro spojila mnoštvo stilova i time izazvala pravu pometnju. Naime, ona je sportski kimono iskombinovala sa elegantnim crnim pantalonama i provokativnim korsetom, a poseban detalj su njene tamne papuče sa krznom.

 

foto: Profimedia

 

Ipak, uz mnogobrojne kritike, Kim je za ovaj modni poduhvat pobrala i dosta pozitivnih komentara, prvenstveno zbog svoje smelosti i upečatljivog stila. A da li biste se i vi usudili na ovako nešto? 

 

foto: Profimedia

 

makonda-tracker