Kleopatra i Merlinka kupoholičarke

0
U okviru manifestacije Jesen sa stilom u šoping centru Ušće održana je Body art promocija
foto: promo
foto: promo

Merilin Monro preferirala je garderobu, a Kleopatra, baš kako je i očekivano – šminku. U šopingu nisu bile same već su ih pratili Cezar i Merilin Menson. Sve se dešavalo u subotu, u Beogradu, u Ušće Shopping Centru. Delovalo je nestvarno, a brojnim posetiocima uz zabavu, donelo je i mogućnost da iz neposredne blizine nauče i po nešto o Body artu – umetnosti islikavanja tela. Mlade umetnice Slađana Kostić i Jelena Stojadinović, čiji talenat su potvrdile i brojne nagrade na Body art i takmičenjima u scenskoj šminki, slikanjem na telu manekena nadograđivale su kreiranje popularnih likova i ujedno zainteresovanima objašnjavale kako se koriste aqua boje namenjene body artu.

Posebnu atrakciju predstavljalo je to što su oslikani modeli potom kao promoteri šetali šoping centrom obaveštavajući kupce o akciji u kojoj će kupovinom većom od 2000 dinara dobiti popuste, ali i priliku da, uz mnogobrojne poznate ličnosti, prisustvuju modnim revijama koje će se održati u okviru nedelje mode Jesen sa stilom.

Nedelja mode Jesen sa stilom u Ušće Shopping Centru traje do četvrtog oktobra, a u utorak, četvrtak i subotu na programu ima i 3 tematske modne revije: Street glam (prvog oktobra) i Accessorize beauty (trećeg oktobra). Stilista svih revija biće naša uspešena i višestruko nagrađivana dizajnerka Tijana Pavlov. Modne revije održavaju se na drugom spratu kod restorana Vapiano i počinju u 20 časova.

Zanimljivo je da će pre nego što na pistu stupe manekeni Modnog studija Click, na svakoj reviji prvi model prošetati poznate ličnosti – Marija Kilibarda, Saša Plećević – dr Feelgood, Boško Jakovljević i drugi gosti iznenađenja.

makonda-tracker