modna lekcija

Elegantne i šik kao salonke (a udobnije): Baletanke Kejti Holms koje pomeraju granice mode za svečane prilike

0

Mislili ste da ništa ne može da nadmaši par cipela s visokim štiklama? Pogledajte ove cipelice slavne glumice i razmislite ponovo!

Kejti holms jedna je od najvećih modnih zvezda današnjice
Kejti holms jedna je od najvećih modnih zvezda današnjicefoto: Mickael Chavet / Zuma Press / Profimedia

Ako nemate naviku da nosite štikle svaki dan, verovatno vam na njima nije najprijatnije ni tih nekoliko sati koliko ih ponekad nosite.


Mnoge devojke za svaki slučaj u posebnim prilikama sa sobom uvek imaju i baletanke, ali ako nabavite ovakav model neće biti potrebe da uopšte obuvate cipele u kojima vam je neudobno.


Street style kraljica Njujorka Kejti Holms nedavno se pojavila u modelu obuće koji vrlo lako može da se nosi i tokom dnevne šetnje i, recimo, na crvenom tepihu ili nekoj svečanoj proslavi.

 

U pitanju su baletanke koje spajaju udobnost, večni šik i aktuelne trendove, a potpisuje ih modna kuća Miu Miu. Kejti ih je odabrala za dodeli nagrada Theatre World Awards, a za ovu svečanost je odabrala autfit sastavljen od strukiranog sakoa i dugačke suknje.

 

Kejti Holms na nedavnoj dodeli nagrada u sakou, dugoj suknji i baletankama
Kejti Holms na nedavnoj dodeli nagrada u sakou, dugoj suknji i baletankamafoto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Ipak, svu pažnju ukrala je njena obuća – baletanke sa kaišićima preko stopala u stilu cipela meri džejn. U pitanju je vrlo elegantan par, uz koji visoke štikle nisu potrebne, a lako se uklapa u različite stilove.

 

Kejti Holms na nedavnoj dodeli nagrada u sakou, dugoj suknji i baletankama
Kejti Holms na nedavnoj dodeli nagrada u sakou, dugoj suknji i baletankamafoto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

One su istovremeno i jednostavne i zanimljive, vrlo ženstvene i praktične, a koliko očarale Kejti Holms pokazuje to što ih je nosila već nekoliko puta i ima iste u crvenoj boji.

 

U galeriji pogledajte još neke odevne kombinacije Kejti Holms.

1 / 9 Foto: Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

 

 

makonda-tracker