Street style

Njena tajna je u – detaljima: Urbana, a romantična kombinacija Tamare Dragičević za svaki dan

0

Ležerni prolećni auftit srpske glumice sjajna je modna inspiracija

Tamara Dragičević je uvek obučena za čistu desetku
Tamara Dragičević je uvek obučena za čistu desetkufoto: Instagram

Vremena kada su kožne jakne kombinovane isključivo s farmerkama su prošla, a sve više trendseterki nosi ovaj popularni komad za prelazno vreme sa haljinama i suknjama.


Nakon što smo nedavno videli glumicu Tihanu Lazović u vrlo trendi spoju maksi-suknje i kožne jaknice, sada se u sličnom autfitu pojavila njena koleginica Tamara Dragičević.


Glumica koja spada u najbolje odevene devojke naše javne scene odabrala je za izlazak na kafu s koleginicama Jovanom Gavrilović i Anom Mandić udobnu street style kombinaciju.

 

1 / 5 Foto: tamaradragicevic/Instagram

 

Ona je ponela kožnu jaknu klasičnog dizajna, jednostavan model crne boje, a kombinovala ju je sa suknjom ili haljinom u tzv. tiered dress stilu.

 

U pitanju je model koji je proštepan tako da izgleda sastavljeno od više slojeva, a to je detalj koji proteklih godina viđamo čak i na tunikama i kratkim bluzama.

 

Tamara Dragičević u monohromatskom street style izdanju
Tamara Dragičević u monohromatskom street style izdanjufoto: tamaradragicevic/Instagram

Iako je odabrala crni autfit, glumica je detaljima "razbila" eventualnu monotoniju koja se javlja kod jednobojnih kombinacija. U tome su joj pomogli beli đon patika i krem tašnica, a da njen urbani stajling dobije i dozu romantike – tu je crna traka za kosu.

 

 

makonda-tracker