inspiracija dana

Zavodljiva, jednostavna, UTRAŠIK! Eva Mendez je pronašla predivnu belu haljinu koja ide i uz patike i uz štikle

0

Jednobojna, jednostavna i jedinstvena, ova trendi prsluk-haljina savršena je za sve prilike tokom proleća i leta

Holivudska glumica Eva Mendez
Holivudska glumica Eva Mendezfoto: EvaMendes/Instagram

Američka glumica kubanskog porekla Eva Mendez (48) povukla se iz Holivuda nakon što je postala mama, pa je proteklih godina ne viđamo na crvenom tepihu i velikom platnu.


Ipak, losanđeleski paparaci ne mogu da je se zasite, pa je prate na svakom koraku, a glumica povremeno na Instagramu deli fotografije i snimke koje svedoče o njoj svakodnevici.


Tako imamo priliku i da zavirimo u njen stil, koji možda više nije glamurozan kao nekada, ali je i dalje savršena modna inspiracija.


Nakon što nam je nedavno pokazala da više nije brineta i da je prešla u riđokose, a Eva Mendez je pokazala i u kakvom izdanju uživa tokom posete sunčanom Majamiju.

 

1 / 6 Foto: EvaMendes/Instagram


Za ovu priliku glumica je odabrala vrlo praktičnu i šik prsluk-haljinu sa kragnicom, a radi se o modelu bele boje koji potpisuje brend Cult Gaia. Evina haljina nazvana je Bella, a njena iznosi skoro 60.000 dinara.


U pitanju je savršena kreacija za prelazno vreme, a njena dramatična kragna oštrih ivica i kontrastni šavovi neutralnih nijansi nude strukturu koja vrlo zgodna ako morate da budete aktivni u njoj. Izrađena je od kepera, a izgleda vrlo elegantni zahvaljujući kopčanju dugmićima od brušenog mesinga.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Mendes (@evamendes)


Lagana je, jednostavna i zgodna za svaku priliku, pa može da se kombinuje s patikama, espadrilama ako je nosite tokom dana ili sa salonkama ili sandalama visokih štikli ako je birate za veče.

 

 

makonda-tracker