(FOTO)

Više nije brineta: Nekada najpoželjnija žena u Holivudu DRASTIČNO promenila imidž

0

Eva Mendez u Novu godinu ulazi sa novim imidžom.

foto: EPA/WARREN TODA
foto: EPA/WARREN TODA

Glumica Eva Mendez (48) jedna je od retkih poznatih ličnosti koja objavljuje fotografije na društvenim mrežama bez fotošopiranja, pa možemo često da je vidimo bez šminke i u prirodnom izdanju.

 

Američka glumica kubanskog porekla godinama je važila za najpoželjniju ženu u Holivudu,  a otkad se posvetila porodičnom životu, retko imamo priliku da je vidimo u javnosti. 

 

Naime, Eva Mendez je od 2011. godine u vezi sa glumcem Rajanom Goslingom i imaju dve ćerke Esmeraldu (8) i Amadu (6), a čim je prvi put zatrudnela Eva se povukla iz javnog života i posvetila porodici. 

– Ono što ljudi ne znaju jeste da ja zaista uživam da budem kod kuće. Umesto da se slikam po crvenom tepihu, obožavam da provodim vreme sa svojim devojčicama kod kuće – rekla je Eva svojevremeno u jednom intervjuu.

 

Glumica trenutno uživa u novogodišnjim i božićnim praznicima sa svojima milijima, a u skladu sa donošenjem novogodišnjih odluka, Eva je odlučila da napravi radikalnu promenu. 

 

Naime, ona je svoju smeđu kosu po kojoj je prepoznatljiva ofarbala u crvenu boju. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Mendes (@evamendes)

U kolumni koju je objavila za Božić, Mendez je otkrila da se odlučila za radikalnu promenu na kraju godine govoreći o važnosti mentalnog zdravlja tokom božićnih praznika. 

 

– Meni lično nije stalo do toga da se ponašam veselo i srećno. Sve dok sam zahvalna, dopuštaću sebi da osećam sve što se pojavi u mom životu. Neću mučiti druge tim osećanjima, ali neću ih ni skrivati – napisala je pre nego što je dodala:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Mendes (@evamendes)

– Joj da, prešla sam u crvenokose. Hvala ti Richi Grisillo za ovo –

 

Sudeći prema komentarima ispod fotografije, obožavaoci su oduševljeni.

 

makonda-tracker