savršene

Tri kombinacije koje skrivaju višak na kukovima: Kraljica Leticija sa ćerkama ponovo dokazala da je BOGINJA STILA

1

Roze nijansa je njen glavni adut, a kako i ne bi kad joj briše godine s lica 

Kraljica Leticija sa ćerkama oduševila Španiju
Kraljica Leticija sa ćerkama oduševila Španiju foto: EPA-EFE/AMPE ROGERIO

Španska kraljica Leticija sa ćerkama pojavile su se na ceremoniji dodele infanta titule njenoj mlađoj naslednici, Sofiji. Za tu priliku kraljica i njene ćerke odbukle su pažljivo odabrane odevne komade.

 

Kraljica je vodila računa o tome da izgleda što mladolikije i zbog toga je odabrala svetlije nijanse, dok su njene ćerke Sofija i Leonor bile u mladalačkim komadima.

 

Poznato je da svetlije boje daju vedrinu licu, a roze je jedna od omiljenih boja kraljice Leticije. Upravo zato je ona za ovaj važan dan izabrala moderne bele zvonaste pantalone koje su sezale do nožnih zglobova, a njih je savršeno iskombinovala sa roze majicom sa lepršavim rukavima. 

 

 

Na nogama, kraljica Leticija je imala svoju omiljenu obuću, espadrile, koje su savršeno dopunile njen stajling. Od nakita ona je imala samo zlatne viseće minđuše. Mala bela torba poznatog svetskog brenda učinila je da kao i uvek prelepa Leticija izgleda savršeno.

 

Starija ćerka je odlučila da ponese vanvremensku cvetnu haljinu koja je savršena za sve prilike. Haljina koja je sečena u struku čest je izbor onih žena koje žele da sakriju nedostatke u predelu stomaka i kukova.

 

Kraljica Leticija sa ćerkama Sofijom i Leonor oduševila svet
Kraljica Leticija sa ćerkama Sofijom i Leonor oduševila svet foto: Europa Press/ABACA / Abaca Press / Profimedia

 

Iako je ona još uvek veoma mlada i ima savršenu liniju nije zgoreg napomenuti ovu činjenicu, jer može poslužiti kao inspiracija ženama koje žele da uvek izgledaju mršavije i vitkije. 

 

Mlađa ćerka Sofija bila je savršeno usklađena sa majkom Ona je ponela kombinezon u nešto tamnijoj roze nijansi, koji je učinio da izgleda savršeno. Mladalački, elegantno, a ipak tako jednostavno.

 

Čini se da je kraljica Leticija uspela da i na svoje ćerke prenese savršen osećaj za oblačenje, a mnogi bi bili u pravu ako bi se vodili onom starom izrekom "Gledaj majku, biraj ćerku".

 

U kakvim sve izdanjima smo kraljicu Leticiju mogli da vidimo pogledajte u galeriji koja sledi

 

1 / 14 Foto: EPA-EFE/ANTONIO BAT

 

 

makonda-tracker