imaju sličan stil

Klasično odelo protiv haljine na preklop: Modni sudar Tamare Vučić i kraljice Leticije u Zagrebu

2

Prva dama Srbije i španska kraljica neguju sličan stil, a za posetu Hrvatskoj su spremile nešto posebno

Tamara Vučić na Samitu supruga evropskih lidera
Tamara Vučić na Samitu supruga evropskih liderafoto: Casa de S.M. el Rey / JOSE JIMEN / The Mega Agency / Profimedia

U Zagrebu je održan Samit supruga evropskih lidera i formirana je Mreža za prevenciju dečije gojaznosti pod pokroviteljstvom SZO, a ovom skupu prisustvovalo je više prvih dama sa svih strana Starog kontinenta.


Među najzapaženijima bile su kraljica Leticija od Španije, supruga kralja Felipea VI, zatim prva dama Srbije i supruga predsednika Aleksandra Vučića Tamara Vučić, kao i domaćica događaja Sanja Musić Milanović, supruga Zorana Milanovića, predsednika Hrvatske.


Na centralnom skupu gospođa Milanović pojavila se u odelu, vrlo otmenom modelu ljubičaste boje, a najviše se na modnim portalima danas piše o stilu Leticije od Španije.


Kraljica izgledala je božanstveno u svetloplavoj haljini koju potpisuje brend Maria Barragan, a u pitanju je model na preklop, dužine do kolena, koji naglašava njenu vitku figuru i struk decentnim pojasom.

 


S druge strane, srpska prva dama Tamara Vučić odabrala je za ovu priliku vrlo otmeno žensko odelo, model koji je sastavljen od pantalona zvonastih nogavica i strukiranog blejzera vrlo efektne tamnosive nijanse.

 

Ispod svega je ponela jednostavnu belu košulju, što je uvek dobar izbor u kombinaciji sa sakoom, a sve je izgledalo još elegantnije zahvaljujući njenoj dugoj kosi puštenoj da pada u talasima.

 

Tamara Vučić i kraljica Leticija u Zagrebu
Tamara Vučić i kraljica Leticija u Zagrebufoto: EPA-EFE/ANTONIO BAT

U pitanju su stajlinzi koji su privukli pažnju drugog dana Samita, a srpska prva dama pojavila se u Zagrebu i u elegantnoj crnoj haljini, dok je kraljica Španije nosila još i belo odelo.

 

 

 

makonda-tracker