"šta je ovo, pobogu?!"

Modna KATASTROFA od koje ne možete da odvojite pogled: GOLA HALJINA zbog koje su svi na Kanskom festivalu zastali

1

Kanski festival počeo je 16. maja, a do sada smo videli nekoliko maestralnih kreacija, ali i potpune promašaje. Većina je saglasna da se sinoć pojavila najveća!

Francuska glumica Frederik Bel na Kanskom festivalu,  na premijeri filma 'Indijana Džouns i artefakt sudbine'
Francuska glumica Frederik Bel na Kanskom festivalu, na premijeri filma "Indijana Džouns i artefakt sudbine"foto: CRY-Olivier Huitel/Luis Sanchez. / The Photo One / Profimedia

Treće večeri Kanskog festivala održana je premijera filma "Indijana Džouns i artefakt sudbine", inače petog dela čuvene franšize o profesoru koji svoju ljubav prema arheologiji pretvara u nezaboravnu avanturu, a samom Indijani Džounsu – legendarnom glumcu Harisonu Fordu (80) – uručena je počasna Zlatna palma.


Crvenim tepihom prošetalo je mnogo slavnih ličnosti, najzapaženija je bila indijska glumica i manekenka Ajšvarija Raj, a mnogi veruju da smo videli i najveći modni promašaj do sad.


Ponela ga je francuska glumica Frederik Bel, koja je pred foto-reportere stupila u tzv. goloj haljini, a iako ovaj trend može da bude odličan spoj provokacije i glamura, ovog puta to nije bio slučaj.

 

1 / 7 Foto: EPA-EFE/Sebastien Nogier


Glumica je odabrala toaletu dugih rukava, od sasvim providnog materijala koja ima strateški raspoređene srebrne i sive detalje geometrijskih oblika, tako da joj prekriva grudi i druge delove tela koje ne bi želela da izloži pogledima.


U skladu s bojama na svojoj neobičnoj haljini, Frederik Bel je ponela ogrlicu sastavljenu od niza srebrnih i zlatnih lanaca, kao i zlatne salonke i pismo-tašnu, a sudeći po komentarima – mogla je mnogo bolje.

 

Francuska glumica Frederik Bel na Kanskom festivalu,  na premijeri filma 'Indijana Džouns i artefakt sudbine'
Francuska glumica Frederik Bel na Kanskom festivalu, na premijeri filma "Indijana Džouns i artefakt sudbine"foto: EPA-EFE/Sebastien Nogier

"Kakav je ovo horor", "Francuskinje su beše poznate po stilu?", "Deluje kao da je razmišljala kako da bude u centru pažnje i izgleda kao budala", "šta je ovo, pobogu?!", "Daš tolike pare i izgledaš smešno"... komentari su razočaranih fanova.

 

 

makonda-tracker