modni eksperiment

Haljina o kojoj svako ima mišljenje: Nekadašnja najlepša žena sveta ostavila Kan bez reči avangardnim i otmenim izdanjem

1

Otmeno, neobično i na granici bizarnosti – to je nešto najpribližnije preciznom opisu kreacije koju je bivša Mis sveta ponela na Kanskom

Ajšvarija Raj na trećoj večeri Kanskog festivala i premijeri filma 'Indijana Džouns i artefakt sudbine'
Ajšvarija Raj na trećoj večeri Kanskog festivala i premijeri filma "Indijana Džouns i artefakt sudbine"foto: EPA-EFE/Guillaume Horcajuelo

Treće večeri Kanskog festivala premijerno je prikazan film "Indijana Džouns i artefakt sudbine", peti deo čuvene franšize, dok je legendarni glumac Harison Ford (80) dobio počasnu Zlatnu palmu.


Crvenim tepihom prošetalo je mnogo slavnih ličnosti, a među njima je verovatno najzapaženija bila Ajšvarija Raj, indijska glumica i manekenka koja je 1994. godine postala Mis sveta.


Zvezda Bolivuda i Holivuda rešila je da se ovog puta osmeli za modni eksperiment, pojavivši se u avangardnoj haljini koja ostavlja utisak, a njen izbor bila je toaleta azerbejdžanskog brenda Sophie Couture, poznat po vrlo ekstravagantnoj visokoj modi.

 

1 / 6 Foto: EPA-EFE/Guillaume Horcajuelo


Ajšvarija se pojavila u srebrnoj haljini sirena kroja, modelu čiji je gornji deo zapravo predimenzionirana kapuljača, a u predelu struka nalazi se ogromna crna mašna.

 

Predstavljamo vam neverovatnu kreaciju iz naše kuće, uparenu s laganim aluminijumskim detaljima, prepoznatljivim korsetom i kristalima, iz kanske capsule kolekcije – naveo je brend Sophie Couture na Instagramu u trenutku dok se Ajšvarija spremala da u ovoj haljini očara svet.

 


Budući da je nosila tako efektnu toaletu, glumica nije preterivala s detaljima, pa je od nakita ponela samo dva prstena, dok je šminkom dominirao crveni ruž.


U pitanju je vrlo smeo look nekadašnje zvanično najlepše žene planete, koja i 29 godina kasnije izgleda božanstveno.

 

 

 

makonda-tracker