inspiracija

Proveren način da budete u centru pažnje: 3 lekcije poznatih dama kako da u crnom ne izgledate dosadno

0

Crna odeća pouzdan je način da izgledate otmeno i svedeno, a ove glumice taj trik primenjuju uz značajnu pomoć kontrasta sa belom bojom

Kejt Blanšet
Kejt Blanšetfoto: Anthony Harvey / Shutterstock Editorial / Profimedia

Najaktivnija sezona dodela filmskih nagrada je iza nas, a u prvim mesecima godine imali smo prilika da vidimo mnogo interesantnih modnih trenutaka na crvenom tepihu.

 

Svakako su najsvedenije i najotmenije kombinacije birane za dodelu BAFTA nagrada u Londonu u februaru ove godine, kada su slavne glumice, iako događaj nije imao temu, mahom nosile crno, a većina je postigla da ne njihova modna izdanja ne izgledaju monotono uz veliku pomoć bele boje.


Kejt Blanšet pojavila se u elegantnoj crnoj haljini bez rukava koju smo već videli, kada ju je 2015. nosila na dodeli Oskara.

 

Kejt Blanšet na dodeli BAFTA nagrada
Kejt Blanšet na dodeli BAFTA nagradafoto: Doug Peters / PA Images / Profimedia

U pitanju je jednostavna kreacija koja prati liniju tela, a da izgleda još interesantije australijska oskarovka postarala se uz pomoć otmene ogrlice modne kuće Louis Vuitton koja se sastoji od nekoliko nizova bisera.


Njena koleginica Džejmi Li Kertis izgledala je božanstveno u plišanom crnom sakou klasičnog dizajna, a umesto crnih pantalona uz njih je ponela – dugačku satensku suknju bele boje, postigavši time fenomenalan kontrast.

 

Džejmi Li Kertis na dodeli BAFTA nagrada
Džejmi Li Kertis na dodeli BAFTA nagradafoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Američka glumica Džulijen Mur takođe je bila vrlo šik ove večeri, u crnoj toaleti bez rukava i bretela koja odiše duhom starog Holivuda, a i ona je sve pojačala uz pomoć bele boje!

 

1 / 5 Foto: EPA-EFE/NEIL HALL

 

Šarmantna glumica, koja je nosila ogrlicu sa zmijskim detaljima, ponela je modni dodatak od raskošnog nojevog perja, savršeno zaokruživši svoj look.

 

 

makonda-tracker