Šta vi mislite?

Jedan detalj kvari utisak: Dženifer Lopez zna kako uništiti savršen stajling

1

Fanovi slavne Džej Lo kažu da je njeno modno izdanje na premijeri filma bilo bez greške, ali ipak nije ostavila utisak kakav je želela...

Ben Aflek i Dženifer Lopez na premijeri filma 'Majka'
Ben Aflek i Dženifer Lopez na premijeri filma "Majka"foto: Michael Tran / AFP / Profimedia

Latino zvezda Dženifer Lopez ovih dana stavlja u drugi plan muzičku karijeru i posvećena je filmskoj, jer se uglavnom bavi promovisanjem svoje nove akcije "Majka".


U Los Anđelesu sinoć je održana premijera ovog filma, a Džej Lo se na crvenom tepihu pridružio njen suprug i poznati glumac Ben Aflek.


Sve oči bile su uprte u dve najveće zvezde u prostoriji, a Dženifer je z aovu priliku spremila pažljivo planiran autfit – komplet sastavljen od dekoltiranog i kratkog topa i maksi-suknje.

 

1 / 5 Foto: JIM RUYMEN / UPI / Profimedia

 

Ovaj dvodelni set naglasio je savršenu figuru popularne pevačice i glumice, kao i njen ravan stomak prošaran trbušnjacima, uprkos tome što je njen izbor vrlo duboka maksi suknja koja prekriva deo stomaka.

 

Uz to je kombinovala dugačak mantil iste nijanse, komad klasičnog dizajna, a sve je upotpunila pismo-tašnom.


Međutim, njeni fanovi kažu da je Džej Lo pomalo pokvarila svoj izgled neadekvatnom šminkom. Istina, njen stajling vrlo je sveden i neutralan, kako bojom tako i jednostavnim i oštrim linijama, dok je makeup vrlo "težak".

 

Šminka Dženifer Lopez na premijeri filma 'Majka'
Šminka Dženifer Lopez na premijeri filma "Majka"foto: Fati Sadou/ABACAPRESS.COM / Abaca Press / Profimedia

"Ovo je stvarno previše šminke, njoj to ne treba", "Veštačke trepavice, tona pudera, naglašene oči, naglašene konture... Baš skreće pažnju s odeće", "Dženifer Lopez ne izgleda starije zbog godina, ali izgleda zbog šminke"... komentarišu njeni fanovi.

 

 

 

makonda-tracker