opa

Pričalo se da su u svađi, a oni su posle venčanja otišli korak dalje: Ben Aflek i Džej Lo obradovali fanove

0

Dolazi do promena u porodičnom životu poznatog holivudskog para koji čine Ben Aflek i Džej Lo, prenose američki mediji. 

Ben i Dženifer su jedan od najomiljenijih holivudskih parova
Ben i Dženifer su jedan od najomiljenijih holivudskih parovafoto: jlo, Instagram

Ben Aflek trenutno promoviše svoj novi film "Air" u kojem se, osim što potpisuje režiju, pojavljuje i kao glumac. U tom ostvarenju igra i njegov dobar prijatelj Met Dejmon.

 

Ovaj film prati priču prodavca obuće Sonija Vakara i kako je predvodio kompaniju "Nike" u pokušaju da pridobiju jednog od najvećih sportista u istoriji košarke - legendarnog Majkla Džordana.

 

Ovaj film predstavlja prvi projekat iz njihove novoosnovane produkcijske kuće "Artists Ekuiti", i ne samo da već rade na svom drugom projektu, već su za isti vezane veoma bombastične vesti.

 

Ben i Dženifer: Od sada zajedno idu i na posao
Ben i Dženifer: Od sada zajedno idu i na posaofoto: jlo, Instagram

Za Dženifer Lopez i Bena Afleka se pisalo da su u svađi posle dodele Gremi nagrada, na kojoj glumac nije izgledao baš veselo. Međutm, kako sada prenose američki mediji, ne samo da nema svađe između dvoje supružnika,već su i nakon venčanja otišli korak dalje. 

 

A šta je u njihovom konkretnom slučaju korak dalje? Popularni par od sada će osim kod kuće, biti zajedno i na poslu. Naime, Ben Aflek priprema novi film i po svemu sudeći u njemu igrati zajedno sa Džej Lo. 

 

- Upravo počinjemo da adimo priču o rvaču po imenu Entoni Robles, koji je rođen sa jednom nogom i osvojio nacionalno prvenstvo za državu Arizona - rekao je Ben. 

 

Ben je priznao da je srećan što će snimati film sa Dženifer
Ben je priznao da je srećan što će snimati film sa Dženifer foto: Seth Browarnik/startraksphoto.co / INSTAR Images / Profimedia

Ben nije odmah želeo da prizna da će snimati film zajedno sa svojom ženom, ali je u jednom trenutku posustao. Ne samo da je potvrdio, nego je čak i rekao da se raduje što će od sada zajedno sa suprugom ići i na posao.

 

Velika je radost raditi nešto sa njom, ona je sjajna. Ići na posao sa svojom ženom, ići na posao sa svojim najboljim prijateljem. Sjajno! Vaš posao je veliki deo onoga što predstavlja vaš život. Ako vam se ne sviđa sa kim radite, imaćete poteškoća i nevolja. To vam može izazvati glavobolju i anksioznost - otkrio je Ben svoj način da se reši ovih tegoba. 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker