šta vi mislite?

"Jednom će početi da viče ZGODNA SAM, GLEDAJTE ME": Džej Lo na meti podsmeha zbog izdanja za školsku priredbu

1

Stil Dženifer Lopez uvek izaziva komentare, a mnogi veruju da je sada zaista preterala

Dženifer Lopez uvek privlači pažnju svojim načinom odevanja
Dženifer Lopez uvek privlači pažnju svojim načinom odevanjafoto: : Image Press Agency/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Latinoamerička pevačica i glumica Dženifer Lopez i njen suprug i poznati glumac Ben Aflek ovih dana odmaraju od potrage za novim domom i poziranja u okviru promocije glumčevog novog rediteljskog dragulja Air.


Ipak, gde su slavni Džej Lo i Ben Aflek, tu su i paparaci, pa oni nisu izbegli fotografisanje ni kada su krenuli na školsku priredbu.


Par je posetio Santa Moniku, gde su gledali školsku priredbu u kojoj je učestvovao Benov sin Samjuel, kog je dobio tokom braka s glumicom Dženifer Garner.


Porodica je bila odlično raspoložena i uzbuđena, a odluči su se za ležerna modna izdanja, kako i priliči poseti takvog događaja. Međutim, Dženifer je ostala verna svom stilu – i to nije svima po volji.

 

Ben Aflek i Dženifer Lopez s njegovim sinom Samjuelom i njenim Maksom
Ben Aflek i Dženifer Lopez s njegovim sinom Samjuelom i njenim Maksomfoto: Stoianov-spot / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Latino diva pojavila se u kombinaciji vrećastih pantalona, belih Alexandder McQueen patika i kropovane bele majice. U pitanju je vrlo ležeran komad od pamuka, kojim je Džej Lo istakla svoje savršene trbušnjake, i bez sumnje je odskakala od ostalih mama.

 

Dženifer Lopez na školskoj priredbi Samjuela Afleka
Dženifer Lopez na školskoj priredbi Samjuela Aflekafoto: Stoianov-spot / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Sudeći po komentarima na društvenim mrežama, ovaj događaj mogao je da prođe i bez njegnog pokazivanja svog besprekorno izvajanog tela.


"Jao, Dženifer, shvatili smo, imaš trbušnjake", "Gledamo ih već 25 godina, moramo li baš i na školskoj priredbi?", "Ova žena će jednom samo početi da viče: 'Zgodna sam, gledajte me'", "Je l' samo meni ovo neukusno?"... komentarišu oni koji nisu oduševljeni ovim modnim odabirom Dženifer Lopez.

 

 

 

makonda-tracker