ostvarenje sna

Ovakvu venčanicu od nje niko nije očekivao: Čuvena pevačica se tajno udala u nestvarnom ambijentu – kao u bajci

0

Devojka moćnog glasa čije pesme dobro znate, ali lik verovatno ne, izgovorila je iznenada sudbonosno "da"

Pevačica Sija na svom venčanju u POrtofinu
Pevačica Sija na svom venčanju u POrtofinufoto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Popularna australijska pevačica i kompozitorka Sija poznata je kao žena koja je vrlo rezervisana kada je u pitanju komunikacija s javnošću, pa ne deli mnogo o svom životu.


Štaviše, ona je pre izvesnog vremena donela odluku da se više neće pojavljivati ni u svojim spotovima, pa joj čuvanje privatnosti omogućava da uživa u svim prednostima života svetske zvezde uz delimično negovanje anonimnosti.


Zato ne čudi što je i njeno venčanje bilo vrlo intimno, ali su detalji dospeli do medija.

 


Autorka hitova "Chandalier", "The Elastic Heart", "The Greatest" i mnogih drugih sudbonosno "da" izgovorila je svom izabraniku Denu Bernardu, a za lokaciju tajnog venčanja odabrali su imanje Villa Olivetta u Portofinu čiji su vlasnici modni dizajneri Stefano Dolče i Domeniko Gabana.

 

1 / 5 Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia


Par se opredelio za vrlo topao ambijent i samo šestoro zvanica, a sve je bilo u znaku romantike, prepuno belih sveća u providnim svećnjacima, uz izrezbarene pozlaćene stočiće. I, naravno, mnogo, mnogo cveća u nežnim nijansama!


Sija je očigledno bila inspirisana visokim italijanskim stilom, a takva je i venčanica. Budući da je poznata po nešto drugačijem načinu odevanja, teško da su njeni fanovi očekivali venčanu haljinu koju je odabrala.

 

Sija na svom tajnom venčanju
Sija na svom tajnom venčanjufoto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

U pitanju je kreacija u potpunosti prekrivena belom čipkom, model pripijen uz telo koji se u predelu kolena širi u sirena-kroj i prati je efektnim šlepom.

 

Da sve bude još romantičnije, tu su visoki okovratnik s decentnim dugmićima s biserim, rukavi 3/4 dužine, kao i božanstveni veo koji je samo na rubovima ukrašen čipkom.


Pevačica je odabrala visoku punđu, ukrašenu talasom u stilu dvadesetih, a nije mogla da sakrije svoju sreću.


Sija je, inače, pre decenije bila u dvogodišnjem braku s Erikom Andersom, a nikada nije pričala o tome zašto su se rastali.

 

 

 

makonda-tracker