budućnost je pred njom

Ljupka prolećna haljina i mamin prepoznatljivi osmeh: Ćerka Mile Jovović je dostojna naslednica svoje slavne majke

0

Kako je lepa Ever zaštitno lice brenda Miu Miu, za svoje najvažnije javno pojavljivanje do sad odabrala je stajling s potpisom ove kuće

Ever Gabo Anderson, ćerka Mile Jovović
Ever Gabo Anderson, ćerka Mile Jovovićfoto: EPA-EFE/NEIL HALL

U Londonu je pre nekoliko večeri održana svetska premijera željno iščekivanog filma "Petar Pan i Vendi", koja je okupila veliki broj poznatih ličnosti.


Jedna od najzapaženijih bila je Ever Anderson, koja je nova filmska Vendi Darling, drugarica Petra Pana i devojčica zaljubljena u bajke koja je spremna za nezaboravnu avanturu.


Ever Gabo Anderson pojavila se na crvenom tepihu vidno uzbuđena zbog svoje prve glavne uloge u nekom holivudskom ostvarenju. Uz to, pripremila je i poseban stil – ona je stigla u autfitu s potpisom italijanske modne kuće Miu Miu, što ne čudi jer je već neko vreme njena ambasadorka.

 

1 / 7 Foto: EPA-EFE/NEIL HALL


Ever je izgledala vrlo simpatično u mini-haljini A-kroja, čiji je donji deo uobliku zvona. Toaleta je ukrašena aplikacijama cvetića i sićušnim kristalima, a u predelu struka je krasi ljupka crna mašnica.

 

U ruci je nosila Miu Miu srebrnu tašnu mini dimenzija, ukrašenu matelassé tehnikom, a sve je zaokružila crnim sandalama sa štiklama.

 

Ever Gabo Anderson, ćerka Mile Jovović
Ever Gabo Anderson, ćerka Mile Jovovićfoto: EPA-EFE/NEIL HALL

Ako vam je osmeh Ever Anderson poznat, to nije iznenađujuće – nasledila ga je od svoje majke, koju gledamo i obožavamo još od devedesetih.


Ona je, naime, ćerka holivudske glumice srpskih i ruskih korena Mile Jovović i britanskog režisera Pola V. S. Andersona. Ona je od malih nogu maštala o filmskoj karijeri, a najpre ju je javnost upoznala kao manekenku.

 

Mila Jovović sa ćerkom Ever Gabo Anderson
Mila Jovović sa ćerkom Ever Gabo Andersonfoto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Kada je imala devet godina, pojavila se na naslovnoj strani magazina Vogue Bambini, za koju ju je fotografisala ugledna fotografkinja Elen von Unvert. Imala je čast da je fotografiše i kreator Karl Lagerfeld lično, kao i Mikael Janson i Piter Lindberg.


Što se tiče njene glumačke karijere, do sad smo je gledali u ilmu Resident Evil: The Final Chapter, koji je režirao njen otac i u kom je glavnu žensku ulogu odigrala njena majka Mila, a Ever je glumila mlađu verziju maminog lika.

 

Potom je bila mlađa Nataša Romanof u Marvelovoj "Crnoj udovici", a uloga Vendi u novoj ekranizaciji priče o Petru Panu je njena prva glavna rola.

 

 

 

 

makonda-tracker