savršeno

Ciklama tonovi + omiljene pantalone svake žene: Sofija Vergara uskršnjim autfitom zadala zadatak svim poznatim damama

0

Za specijalno veče lepa Sofija je izabrala specijalan autfit 

foto: Instagram / sofijaveraga
foto: Instagram / sofijaveraga

Lepa Sofija Vergara obožava da bira trendy i atraktivne odevne komade koji su zaslužni za njen prepoznatljiv seksipilan izgled. Uoči Uskrsa ponela je odevnu kombinaciju koja je smela, moderna i praktična u isto vreme.

 

Za uskršnju večeru Sofija je odlučila da ponese ružičastu odevnu kombinaciju koja se sastojala od košulje sa mašnom i kargo pantalonama koje su učinile da izgleda fantastično.

 

Uz ovo savršeno su se uklopile cipele na visoku štiklu, koje su vizuelno još izdužile njenu ionako vitku figuru. 

 

 

Uoči najradosnijeg praznika, Uskrsa, Sofija je na svom Instagram profilu podelila fotografije novog autfita i svi su bili oduševljeni - pa ovo je neverovatno.

 

Prozračna košulja bila je uvučena u pantalone koje su bile identične boje kao košulja.

 

Pantalone su se širile od kolena na dole, a kao neizostavan detalj svakog kargo modela tu su i široki džepovi sa strane, koji daje poseban detalj svakom autfitu.

 

 

Sofija je i ovog puta ostala verna monohromatskom trenutku, svoj autfit upotpunila je ružičastom torbom i neupadljivom šminkom. Uz sve ovo Sofija je ponela i moderne cipele na platformu, koje su godinama apsolutni modni hit.

 

Trendi cipele na platformu jedan su od komada koji se najlakše uklapaju u bilo koju garderobu. Cipele na platformu su se pojavile kao jedan od najpopularnijih stilova obuće. 

 

 

makonda-tracker