business chic

Uz farmerke i štikle su ČISTA MAGIJA! 5 košulja Jovane Stojiljković koje zrače ženstvenošću

0

Kombinacija džinsa i klasičnih košulja omiljena je popularnoj glumici Jovani Stojiljković, koja uvek uspeva da pronađe neobične modele

Glumica Jovana Stojiljković
Glumica Jovana Stojiljkovićfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Popularna glumica Jovana Stojiljković (31) jedna od poznatih dama koje se ne eksponiraju često u javnosti, a nema čak ni profile na društvenim mrežama.


Nju obično viđamo na sceni i ispred kamere, kao i na promocijama i premijerama njenih filmova i serija, pa njeni obožavaoci nemaju često priliku da uživaju u njenom stilu, koji je – izvanredan.


Šarmantna glumica, koju smo nedavno gledali u novoj sezoni serije "Južni vetar: Na granici", neguje praktičan, jednostavan način odevanja. Ipak, to ne znači da je on dosadan, baš naprotiv. Glumica uspeva da iznese klasične krojeve i modele vrlo interesantno, pre svega jer su u pitanju statement komadi. Oni uvek imaju neki interesantan detalj koji privlači pažnju, a pre svega je reč o njenim nesvakidašnjim košuljama. Nama se naročito dopalo ovih pet modela.

 

Prilikom posete jednom beogradskom restoranu, Jovana je uslikana u interesantnoj košulji ukrašenoj geometrijskim oblicima različitih nijansi. Da sve bude interesantnije, tu je dugačka i oštra kragna koja čini da izgleda još efektnije, a glumica je sve kombinovala sa crnim blejzerom.

 


Jovana očigledno obožava dezene, pa je tako jednom prilikom ponela obične farmerke sa košuljom upečatljivog cvetnog printa. U pitanju je komad sa cvetovima raznih oblika, veličina i boja, a dominira ljubičasta – savršeno za proleće!

 


Karneri su večiti trend u toplijim mesecima, a glumica je jednom prilikom uz džins ponela vrlo romantičnu varijantu. U pitanju je svetloroze košulja kratkih rukava s volanima.

 


Bež košulja Jovane Stojiljković takođe je ukrašena karnerima, a glumica je jednom pozirala u komadu sa ovim ukrasima u prednjem delu, u vidu talasaste kravate, kao i na rukavima.

 


Oni su bili njen izbor i tokom gostovanja u jednoj televizijskoj emisiji, kada je glumica odabrala vrlo lagan model koji pada pored tela, a reč je o košulji boje lavande, zbog čega izgleda još romantičnije.

 

 

makonda-tracker